Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Съществуват ли духовете

Съществуват ли духовете

Съществуват ли духовете
Споделям тук тази история защото не знам къде мога да намеря информация по подобна тема. Свързано е със свръхестествени събития или по-точно духове.
Всичко започна с "кошмарите" на една моя близка приятелка.

От начало беше просто сън, но в него тя виждаше едно момче, което я моли за помощ и я води из някакви гробища. Не го помислих за сериозно докато не ми каза, че за около 5ти път в месеца е сънувала същото момче, и тя не го познава.

Всичко бяха само сънища до деня, в който е пътувала в друг град и каза, че го е видяла на живо, но не е отишла при него. От начало мислех, че е нещо, което тя си въобразява, но се убедих, че не е.

Една вечер бяхме сами в една .. като площадка и то през лятото. Беше адски горещо и изведнъж температурата се понижи и тя ми каза, че го "вижда" отново. Доближих се до нея и забелязах, че температурата около нея беше много по-ниска! Странното е, че мисля, че един път и аз го сънувах, но може и да съм си въобразила защото бяха само няколко секунди.

Но когато съм с приятелката ми постоянно ни се привиждат сенки и дори мисля, че един път ми се привидя цял образ, но не съм сигурна.

Въпросите ми са много, и не знам как точно трябва да постъпим. Само не казвайте да го попита какво иска защото вече е пробвала и каза, че нищо не става, той просто си стой. Не съм сигурна дали е дух или нещо друго.

Не знам какво да правя, но на моменти съм изплашена. Ако някой е бил на подобна ситуация или знаете някакви като "ритуали" или и аз не знам какво, пишете, моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Валентин
Валентин
03.12.2015 11:27
Защо половината ми текст го няма
1
0
Валентин
Валентин
03.12.2015 11:25
Ама ви е луди ли сте няма нищо подобно на това,това е само сън.Апък на вас като е духнало малко вятър и ви е станало малко студено не означава нещо само трябва да го игнорирате.
0
1
:)
:)
04.11.2011 15:31
Най-лесно е да го изгоните, стига да знаете как, но не мисля, че това е най-добрия вариант. Според мен трябва да откриете гробището, което е сънувала приятелката ти, и да разгледате надгробните плочи. На някои от тях знаете как хората поставят снимки на покойниците, може пък да видите момчето. Или то да се появи и да ви заведе на правилното място.

Кажи на приятелката си като го види другия път, не само да се опита да го заговори, а да се опита да го убеди, че ще му помогне, че ще го последва. Това според мен е единствения начин да се отървете от него. Ако имате някакви въпроси, скайпа ми е solis__

Успех!
0
1
vanko
vanko
01.11.2011 22:51
И на мен ми се случи нещо подобно. Беше лято и много горещо, бяхме с братовчедките ми в една стая и гледахме тв. Те излязоха за малко, а аз усетих много студен въздух около краката си. Около минута беше така, после им споделих, но те ми се изсмяха и ми казаха, че си въобразявам.
2
1
ааа
ааа
22.10.2011 12:24
Виж, не се паникьосвай, това изобщо не е ненормална случка. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Просто отиди при него и се опитай да поговориш за нещо съвсем обикновено. След това ще решиш дали можеш да му повярваш. Но определено трябва да говориш. По принцип, ако го избягваш, той ще започне да досажда все повече и повече.
0
1
20.10.2011
20.10.2011
21.10.2011 20:02
В това има много тънкости, пробвай когато го видиш, пак да застанеш срещу него и да изкрещиш: махни се от мен, не ме е страх от теб. Ако не подейства, значи е много сериозно в друг смисъл, който си мислиш ти. В никакъв случай не тръгвай с него, не го карай да ти показва нищо и ако той ти каже нещо, не отговаряй. Ако няма резултат, трябва да отидеш на ходжа, той ще ти даде най-добрите съвети.


0
0
к
к
13.10.2011 22:34
А най-добре си вземете мента, глок и валериан преди лягане! Много помага.
0
0
Лора
Лора
18.09.2011 12:49
Значи четох тук в този сайт подобна история. Имаше едно момиче, което пишеше също за приятелката си. Приятелката и сънувала едно момче, което мисля, че пак я е водел в гробищата и след 2 седмици го видяла в мола. Разказах и историята, сега ще ти кажа какво мисля за твоета. Мисля, че твоята приятелка има способности на медиум.
0
0