Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Ангелите съществуват

Ангелите съществуват

Ангелите съществуват

Космосът е пълен с неочакваности. Това, което са видели екипажа на съветската космическа орбитална станция “Салют –7” през лятото на 1984 г., е удивително дори за космическия стандарт.

На 155-ия ден от полета на командира на кораба Олег Атков и космонавтите Владимир Соловъов и Леонид Кизим, доложили че станцията е залята от силна оранжева светлина.

Светлината била толкова силна, че за определено време ослепил космонавтите и те помислили, че на кораба има пожар или взрив. Когато способността да виждат се върнала, космонавтите погледнали през илюминаторите и информирали Централното Управление, че “виждат лица”. Около космическия кораб имало 7 ангела.

Те имали човешки лица и тела, но освен това, имали и бели крила. В течение на 10 минути ангелите съпровождали “Салют-7” със същата скорост, повтаряйки маневрите на кораба, а след това изчезнали.

На космонавтите не оставало нищо друго, освен да допуснат, че са получили временно умопомрачение, а след няколко дни версията, че са получили групова халюцинация се увеличила.


По-късно, на 167-ия ден от космическия полет, към космонавтите се присъединили трима колеги: Светлана Савичкая, Игор Волк и Владимир Джянибеков. Отново космическата орбитална станция се окъпала в ярка оранжева светлина и отново се появили седем ангела. “Всеки с размер на авиолайнер”- коментирали очевидчите, които видели “усмихващи се ангели”.

Ако ставало дума само за първия екипаж, можело този епизод да бъде записан за сметка на напрежението, натрупало се за дългото космическо пътешествие. Този екипаж установил рекорд - 237 дни на космическа орбита. Но това обяснение не е подходящо за втория екипаж: срещата с ангелите станала веднага след пристигането им на станцията.

Свидетелствата на “Хъбъл”
Няколко снимки, направени от орбиталния телескоп “Хъбъл”, предизвикали сензация. На фотографиите отчетливо се виждали седем летящи ангелоподобни фигури! Учените все още не са установили истинската им същност. Но с това “ангелският проблем” не свършил.

По-късно телескопът “Хъбъл” поднесъл още една загадка. По време на изследванията на галактиката NGG-3532, сензорите на “Хъбъл” зафиксирали появата на седем ярки обекта в орбитата на Земята.

Според първите предадени снимки, учените били готови да предположат, че телескопът е запечатал няколко НЛО-та, летящи в група. Но на по-късно получените снимки се виждали леко размити, не по-малко различими, фигурите на светещи крилати създания, напомнящи на библейските ангели!

“Те бяха около 20 метра високи”, разказва пред журналистите инженерът на проекта “Хъбъл” Джон Пратчерс. “Крилете им в размах достигаха дължината на съвременните аеробуси. Тези създания излъчваха силна светлина. Все още не можем да кажем, защо се явяват”.

Ангели са наблюдавали и няколко екипажа на американските совалки. Но до неотдавна сведенията за тези наблюдения преднамерено се премълчавали.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати