Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Понятието свястно момиче мит ли е или все още съществува?

Понятието свястно момиче мит ли е или все още съществува?

Понятието свястно момиче мит ли е или все още съществува?
Понятието "свястно момиче" има много и най-различни нюанси.
За някои момчета, това момиче трябва на всяка цена да слуша чалга, да носи (задължително) грим, да пие и да пуши. Това са по-скоро прищевки и честно казано, все повече момичета се влияят от мнението на хората и стават такива, каквито не бива да са. Къде са момичетата, които предпочитат семейството пред дискотеките? Къде останаха момичетата, които предпочитат да бъдат естествени, но да имат приятели за дълго време, пред това да са с много грим и да бъдат с мъже за една вечер?

Къде са момичетата, които си купуват книга, а не цигари?
Колко са момичетата, които обичат със сърцето, а не с очите си?

Въобще има ли такива вече? Или всичко е просто една илюзия?
От дълго време пазя в себе си една малко късче надежда, която винаги ме кара да опитвам отново и отново да открия наистина РАЗЛИЧНО от тълпата, навалицата момиче. И всеки път, трошица от него се отронва и пада на земята, давайки любов на този, на когото не трябва, и аз отново - оставам без нищо. Празен.

Ако някой вникне в думите ми и иска да ми сподели нещо, нека остави линк към фейсбук. Лека вечер.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Александра
Александра
26.06.2016 01:07
Все още ги има свястните момичета, но точно защото са свястни не може да ги срещнеш или забележиш на по-масовите събития.Те ще са си вкъщи с поредната книга в ръка,с блещукащи пламъчета в очите четейки и мечтаейки да срещнат свястното момче.Също би могъл да ги забележиш спортувайки в някой парк,училище,университета или из планинските кътчета на нашата хубава родина. Но те търсят този който освен тялото им ще забележи душите им,сърцето, интелекта и как очите/усмивкате им блестят в присъствието на този някой и принадлежат на него.
Те по правило не са и от нахалните, ако не забележат интерес не биха се натресли а ще гледат от страни.
PS. Дано намериш такова момиче за да разбереш какво е щастие!
2
0
sonq
sonq
05.03.2016 15:09
Разбира се, че има свястни момичета, въпрос на възпитание е, ако родителите й са я възпитали както трябва, то няма да е разхайтена както другите. Според мен момичетата от по-малките градове са по-свястни понеже там няма какво да се иска,разбира се и там има такива които не са от ''добрите'' момичета, но все пак има по-голяма вероятност да срещнеш някоя, която точно да ти допадне. Аз идвам от малък град, така че въоръжи се с търпение няма да е лесно, но поне ще си струва. Гледай да е умна, УСПЕХ ! :)
0
0
kj
kj
05.03.2016 14:59
Това, че ти не си срещнал не значи, че няма.
0
0
Ем
Ем
12.01.2016 21:07
Има такива, разбира се, но се срещат рядко и обяснението е съвсем просто и научно доказано - колкото критерият е по-голям, толкова вероятността е по-малка. Моят съвет към теб е да бъдеш търпелив и да не забравяш, че за всеки влак си има пътници - банално, но същевременно и вярно. :)
1
0
Suni Dani
Suni Dani
22.06.2015 23:56
лелеее открих се в текста:) можеш да го разбереш и от другите ми истории, но съм заета;) късмет, защото не останаха много:(
0
0
свястно момиче
свястно момиче
05.05.2015 11:33
Съществуваме, момче. Аз обичам както да чета книги, така и да си правя маникюри. Дружа с такива момичета. Забвлявам се без да пия и да пуша. Любезна съм с хората и не гледам лошо. Слагам си грим, но най-хубавият ми грим е усмивката. Имам страхотен човек до себе си, който цени моята естественост, а аз съм тази, на която винаги може да разчита. Ще намериш своето момиче, защото ние не сме привлечени от съвремените батки с тесни тениски, които ни хвърлят мръсни погледи по дискотеките. Просто имай търпение и не приемай никакви компромисни варианти. Нека твоето момиче да е сбъднатата ти мечта. Успех!
4
3
Александър ◢◤
Координатите на поне едно различно момиче имаш ли? :) Защото според мен такива са много, много, много голяма рядкост. Пиши ЛС.
0
0
Dariq
Dariq
03.05.2015 01:59
Ima svqstni momi4eta
1
3
Т
Т
29.04.2015 14:44
А ти знаеш ли къде да търсиш това момиче или просто се оплакваш???
11
7