Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Съществуваш ли вярна моя любов ?

Съществуваш ли вярна моя любов ?

Съществуваш ли вярна моя любов ?
Значи, нека започна с това, че съм на 26 г. Българин по националност. Обикновено момче, съвсем обикновено. . Не съм от така наречените "гъзари" , нито "плейбои".
Православен християнин съм по убеждение, и държа на честта, честността, взаимното уважение и тн. Всичко останало което не влиза в тази категория, е чуждо за мен и го отхвърлям.

Твърдо съм против насилието и въобще грубото отношение спрямо момичетата. Винаги съм гледал спрямо тях с респект и огромно уважение.

Болката и огромната ми мъка е във фактът, че съм страшно разочарован и вече не вярвам, че съществува читаво създание от женски пол, което може да ме направи щастлив.
Значи, масово ми е направило впечатление, че момичетата са предимно материалистки, често изкуствени, непостоянни и тн. Все се занимават с "тежкари" , незнайно защо. Тези тежкари се държат унизително с тях, а те нямат нищо против това.

В същото време щом се яви някое свястно момче, момичетата не го оценяват, правят му номера и в крайна сметка разбиват надеждите му. Това е една огромна несправедливост, която аз лично като нормално момче не мога да си обясня. Имал съм до сега няколко скайп и телефонни любови, и две реални връзки. Значи, от всички тия момичета в началото получавах какви ли не обещания, клетви, планове. . И аз се влюбвах, вярвах, давах себе си. . Държах се повече от добре. . И накрая не след дълго време се започваше - улавях лъжи, тайни, и какво ли не. . . Занимавки с други момчета, постове в интернет с куп намеци.

И аз в крайна сметка бях все разбиван. . . И с месеци агонизирах, защото аз много тежко понасям всяка несполука. А всеки път е едно и също, като една повтаряща се действителност. . Казвам на момичето от самото начало, че единствено искам от нея вярност, честност и да няма забивания с други мъже. Да не се лъжем, понеже щом излъжеш, ти едно че смяташ човека за глупав и го правиш на такъв, второ, че пада доверието, а то щом падне, край. .
И отсреща ми се казва "ама, разбира се, че не бих те наранила, нито лъгала. Та аз тебе ако нараня или излъжа, това е грях направо. Ти си толкова добър, щом имам тебе, за какво са ми други . "

. . До тук добре, но се минава известно време и всичко отива по дяволите. Хващам въпросното момиче в лъжа, започват се какви ли не номера. . . И аз пак оставам с пръст в уста, и си казвам: "Ето, поредната която мислех за , , различна", а тя се оказа отново като всички останали и постъпи по същият начин". .

В един момент усещам как се чувствам толкова разбит и до болка вече отвратен . . Че не смея и да се отдам с пълно сърце и да повярвам на момиче. . Защото вече всичко ми е до болка ясно и знам, че колкото и красиво да е , ще дойде миг след изв време, когато отново няма да има и помен . . и пак сме в бездната.

Та, вече се питам дали съществува момиче, истинско момиче, което да не лъже, да не прави номера. . Да не те предава щом вижда, че го обичаш и правиш всичко за него. Момиче, което да е до мене неотклонно, дори в моментите когато съм на дъното, тя да е моята вярна вълчица, която да не се отделя от мен. Защото именно тогава, в трудните моменти е важно дали ще остане до мен. Има ли такава жена.? Такава, която наистина да знае да цени и обича, да не е правила куп глупости и непристойни неща, а да се е запазила също като мен, чакайки момчето си, което ще я оцени. . .
И най-важното - да има сърце и очи само за един, а не за повече!

Има много субкултури момичета, но вече не знам дали има някъде свястна, или всички са еднакви и правят едни и същи номера.

Чудя се вече като гледам стари хора, доживели до дълбока старост, останали си верни един на друг, как са го постигнали това? Как не са се разделили и как са запазили семействата си. Това е мистерия за мен. А, толкова искам да си имам едно истинско момиче, обикновено като мен. . Да си го обичам, да си бъдем щастливи заедно. . Наистина живота си бих дал за такова създание. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
stempz
stempz
17.02.2015 11:31
Ще бъда кратък като сбит преразказ.имало едно време една жена Ева,която била вярна и честна на мъжа си Адам,дошла обаче змията и и отворила очите с една нищо и никаква си ябълка.Тя излъгала адам и го предала и дотам свършва историята за първата и най-чиста любов.Да гледаш на момичето си като ева(първата и единствена)жена на този свят е постижимо,както и тя да гледа на теб като адам(първия и единствен),но това е за определено време и състояние.След това идва змията или пазарната икономика и потапят целия титаник за три часа по кината.
0
1
stempz
stempz
17.02.2015 18:17
ти остави че си ближеш раните ами и почваш да се чудиш ,що си дал 5 лева и време да ти обясняват калпави актьори що е тва любов и ще изплува ли когато са потънали гемиите:)
1
1
тетива
тетива
17.02.2015 17:26
И като потопят титаник оставаш да си ближеш раните.
0
1
тетива
тетива
16.02.2015 19:01
Ти си един комплексар и нямаш какво да правиш ,защото си мързелив.Коя ли ще се хване за теб.А си и завистлив.
2
6
@@@
@@@
16.02.2015 12:58
Здравей,първо на 26 год. май вече е време ако искаш да започнеш да наричаш себе си не момче,а мъж :). А един зрял мъж знае,че всеки си има недостатъци и нужда от лично пространство... Когато обичаш някоя жена истински не просто разбираш на теория тези мой думи,а и на практика ги чувстваш.Тоест стреми се да не се съмняваш толкова в любовта на приятелките си(защото когато има съмнение,то убива истинската любов).Колкото до верността им - рано или късно всеки човек ще те излъже за нещо, това не значи че е по-малко лоялен към теб(дори на теб може да ти се наложи да излъжеш).Обикновено ако жена не ти казва истината това е защото не й е лесно да разкрие всичките си тайни пред всеки,такова доверие трябва да бъде заслужено.За да го заслужиш трябва да си разбран и да не я съдиш.
А ако става дума за друг тип лъжи насочени срещу теб за които ти имаш доказателства,а не просто съмнения,то за тях мога да ти кажа следното... Една жена може да е свястна и да е вярна,но най-сигурният вариант за моногамия е ако тя те обича истински.За което трябва време. Ако приятелката ти те обича истински има риск от изневяра само ако не си й обръщал достатъчно внимание или си имал лошо отношение.Написах ти всички тези неща с идеята да ти обясня,че проблема не е в теб или в жените, а просто може би не е бил моментът за истинската ти любов все още.Когато ти и тя сте готови и сте се поучили от грешките си ще се срещнете и ще бъдете заедно.И за да върна вярата ти в жените ще ти кажа кой ти пише.Аз съм жена на 26 години която не е изневерявала на приятеля си никога през дългогодишната ни връзка и дори не съм си го помисляла,просто защото съм обичала и нищо не ми е липсвало в човекът до мен, че да го търся другаде... От друга страна в предните ми връзки аз бях в твоята позиция и се съмнявах постоянно.Е това довеждаше и до края,но това беше за хубаво за да се науча.И за да мога сега да ти кажа това,че когато имаш такива съмнения или ги имаш,защото дълбоко в себе си знаеш,че човека до теб не те обича или той те обича,но ти със съмненията си упорито убиваш тази любов и тя рано или късно ще изчезне.
За да са честни другите с теб,първо ти трябва да си честен пред себе си.И също човек за да промени живота си трябва да промени мислите си и след това и действията.
7
0
Богоила
Богоила
15.02.2015 16:05
Аз и моят приятел сме такава комбинация. Той е много силен психически, постоянен и верен, а аз съм слаба психически, много грижовна и недоверчива. Също като теб трудно се доверявам. Тва ми играе лоша шега, защото много дълго време се карах с него, защото не вярвах, че ме обича. Чак сега, след година и половина, разбирам всеки жест, който той ми прави, и осъзнавам, че бях много глупава тогава, когато не му се доверих. Но ако той не беше какъвто е, а ако беше женкар, злобар или слабак? Истината е, че трябва да подбираш... Мотото ми е, че човек може да се разбира с всеки... НО при положение, че човека е качествен - некомплексиран и осъзнато зрял. Съветът ми е да опознаваш много добре жената, която желаеш. Трудно е човек да остане верен на себе си, изисква се сила, която не всички притежават. Бъди силен. Върви с разума напред и сърцето след него, концентрирай действията си върху нещо, което те прави щастлив, а не да зависи щастието ти от жените. Научи с да обичаш безрезервно, защото любов е да желаеш някому най- доброто, да желаеш щастието му. Ако се научиш да обичаш истински, няма да възспираш жените си от грешки, а просто ще се наслаждаваш на чувството любов.
8
0