Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Усещам ли духове или си втълпявам

Усещам ли духове или си втълпявам

Усещам ли духове или си втълпявам
Хора,моля ви помогнете ми!Не знам дали усещам присъствието на дух или си втълпявам. Когато съм сама в стая,например както е моята стая и съм пред компютъра и до известно време телесната ми температура е нормална.

Нали тоест нито ми е горещо нито ми е студено.Но в периодът между 23:30-00:30 ми става много студено.Имам чувството че замръзвам.Климатикът е точно над мен и го правя на 30 градуса,но не ми помага.

Едновременно с това се увивам с електрическо одеяло и го включвам,но и това не ми помага.А това се случва всяка вечер по това време.Дори когато спя се събуждам в този период от времето като умирам от студ и докато не мине 00:30 не се стоплям и не мога да заспя.

Друг път пък имам чувството,че някой стои зад мен и ме наблюдава втренчено.Има много случаи,но ако започна да ги разправям ще напиша цял роман.

На селото ми, къщата ни е на два етажа и когато се кача сама на втория етаж и имам чувството че някой ме наблюдава отново,но това е всеки път и имам чувството че нещо ще ми скочи и изобщо ме хваща много страха там.

Моля ви,ако можете да ми помогнете и да ми кажете на какво се дължи това кажете ми! Пишете на коментар!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Maria 28
Maria 28
29.12.2012 16:23
Скептиците в този сайт си пишат че си внушаваш и без това,да не говорим пък,че ако в иаторията ти се вмъкне изречението "втълпявам ли си?",то тогава вече те размазват!Ми незнам.Всъщност не прочетох и цялата ти история,за което сори.
0
1
Магдаленка
Магдаленка
25.01.2012 20:49
Минала съм през това!Ставаше ми студено,виждах хора,имах чуството че някой ме следи!Разбрах причината-много често гледах Шепот от отвъдното.
След това си мислех,че съм русалка.Не пих вода,а само сок.Влизах да се къпя с "вълшебния" медальон.Правех водата гореща.Прекалено много гледах-Н20
0
0
знаещ
знаещ
23.01.2012 10:57
Втълпяваш си душицо но ще го израстеш всеки е минал през това, не се притеснявай :)
0
1
Mirela Stoicheva
Mirela Stoicheva
20.01.2012 21:01
ами гледала съм го,но не целия.. ми ще си го пусна филма. амии не знам все още не са се появили духове при мен,ама може и това да стане
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
17.01.2012 03:04
Твоята история много ми напомня за филма "Шесто Чувство", там малкото момченце също изпитваше страшен студ и го обясняваше, че става студено ако духовете са много ядосани за нещо. При него все бяха убити от някой или самоубийци, които не са си свършили делата, успяваше да се избави от тях само като им помагаше, едно момиченце беше отровено от мащехата си, а тя преди да умре я беше заснела как и сипва отрова за мишки в супата, това момиченце искаше да момчето да занесе касетата на баща й. Само, че при него беше различно, виждаше ги и говореше с тях. И все пак говорим за филм, колко е вярно не се знае, но ако се случи нещо подобно по-добре питай с какво можеш да помогнеш. Ако не си гледала филма "Шесто чувство" с Брус Уийлис по-добре го гледай.

При мен се случва нещо подобно, винаги, когато лягам да спя усещам като бриз или лек полъх на лицето ми, даже върху челото ми и усещам напрежение в центъра на челото ми. Всяка вечер е така, но нищо повече - не че искам да видя нещо, едва ли ще издържа на гледката. :))
1
0
Mirela Stoicheva
Mirela Stoicheva
14.01.2012 13:36
Мен не ме е страх.Свикнах с това,но просто усещането е едно такова странно и не мога са го обесня,но чувството е много гадно
0
0
Райна
Райна
11.01.2012 10:27
Всеки човек си има ангели-пазители, те са напрекъснато с тебе.Помоли им се да те пазят и да изгонят това лошо присъствие.Не трябва да те е страх ,защото то се "храни" със страхът ти..Можеш също да си представиш че си в пашкул от бяла светлина и че нищо не може да ти навреди.
Мисля че можеш и да напръскаш дома си със светена вода ,но затова по-добре питай някой духовник.
0
0