Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той се промени, какво да направя

Той се промени, какво да направя

Той се промени, какво да направя
Здравейте, мисля да поискам помощта ви.
Преди една година се запознах с момче на име Стефан, викат му Чефо. Той беше страшно мил, толкова невероятен!

Но това лято стана нещо странно, той се промени толкова много. Беше мил и симпатичен, а сега е дързък и непоносим! Не знам какво да правя, мисля че наистина се влюбвам в него, а той е толкова различен.

Аз харесвах предишното му Аз, да всеки се променя но, това не е всичко. Станахме много добри приятели, че и повече, точно на новата 2011 година той ми написа: Обичам те, а аз му казах: Какво, ти ме заобича ?

А той отвърна: Аз не съм спирал, това ме разтопи. Та до преди 5 дни ми пишеше, че ме обича, а преди 4 дни видях негова снимка с друго момиче, как се целуват.

Сърцето ми се къса, не знам какво да направя, промяната му е толкова видима, обичам го, но не мога да му простя за дето ме лъга една година, че ме Обича!

Моля ви някой да ми помогне, не знам какво да направя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
ина
ина
31.08.2011 17:52
Забрави го. Мъжете са измамници.
0
0
ony
ony
30.08.2011 01:17
Да, аз също съм на това мнение, но просто се страхувам от реакцията му, не знам дали ще се присмее на това, което искам да му кажа или не, но много ти благодаря. :)
0
0
I believe
I believe
30.08.2011 01:10
Здрасти. Ами първо, съжалявам, че ти разбива сърцето. Знам какво е, човека, в който съм влюбена от 4 години е с друг и направо се побърквам и аз.

За твоя случай, не знам, хората не се променят без причина, нещо е станало, нещо с него, нещо около него, не знам. Много са долни мъжете, как ти казват каквото искаш да чуеш, а после правят какво ли не зад гърба ти (поне съдя, че е било зад гърба ти от разказа ти). Предлагам ти да седнете като възрастни и да си поговорите много добре на 4 очи, какво му се е случило, защо се е променил и как ще я карате оттук насетне. Друг начин няма. Без приказване няма да се оправите.

Успех, мила.
0
0