Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Объркана съм - той изведнъж се промени

Объркана съм - той изведнъж се промени

Объркана съм - той изведнъж се промени
Mew :3
Здравейте Посвещавам темата най-вече на всичко Тийнеджъри. :blush:
И така...Запознах се с момче..година по-голям от мен.Бяхме на село и познайте!..От един и същи град,от едно и също училище! Прекарвахме си много добре..Поне за Мен беше така.Закачаше се с мен..Но дойде есента,а с нея и учебната година.Горе-долу продължихме така,но...Изведнъж се промени..Изобщо не ми говореше,правеше се,че не ме вижда.Така до следващото лято.Постепенно започвахме да водим нормални разговори,говорихме за училището и такива неща. Така,така отново тръгнахме на училище.

Преди това обаче едно друго момче каза,че Той бил лъгал,че сме ходили..Бях отишла до къщата му..Той ме погледна някак...Отричаше. И така пак не си говорехме в началото..Един ден както си говорих с една приятелка съвсем неочаквано получих съобщение..от Него.Попита ме как съм,какво правя.Доста се изненадах.Отговорих му на съобщението,почти всеки ден си писахме.Беше запомнил,че в петък имам ЧП и идваше до стаята ми с едно друго момче.Но сега...незнам дори в какви отношения сме.Отдавна не ми отговаря на съобщението,а някой път дори го виждам на линия..

Показваше,че не го е видял.Не идва до моята стая..и в коридора не го виждам де..Вчера се спогледахме-той беше в коридора,а аз в стаята.Но незнам дали щеше да ми кажи поне здравей. Нормално ли е?А другата година се мести в друго училище.Е да,може да дойде на лято,но..Някак искам да го забравя..Беше ми разказвал за едно момиче,което харесвал..После ми каза,че са скъсали.Искаше аз да и кажа,че иска да и предложи,но не ми пращаше профилът и..Охх,объркана съм.

А другият ми въпрос е:Задължително ли е на 12 и вече да си имала гадже.Защото аз съм нямала,а съм на толкова.
Благодаря на тези,които са се потрудили да прочетат историята ми и по възможност да ми дадат съвет.Моля.....
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
усмихни се
усмихни се
15.05.2016 19:33
Аз съм на 14 и още нямам гадже,та това ако те успокоява...така на тази възраст влизаш в пубертета и е нормално.
0
0
bibito
bibito
22.05.2014 16:44
аз съм на твоята възраст и за какво ти е гадже в този момент или по-малка
0
1
nekoisi
nekoisi
13.08.2013 12:08
1) Да нормално е да се държи така на тия години.
2) Разбира се че ще се отърсиш от него на тия години.
3) Малка си за гаджета, но пък от друга страна знам ли?
4) Бе ше си хванеш гадже рано или късно, за жените е лесно.
1
0
Danogot516
Danogot516
13.08.2013 10:38
Както казва анонимус по това време е много трудно да си хванеш гадже.Тогава навлизате в пубертета,и на момчетата им е нужно време.
0
0
CweTi
CweTi
10.03.2013 21:04
Благодаря ви!За щастие някак успях да се отърся от него..не знам..наистина..как станааа :)) .............
0
1
cveta
cveta
26.01.2013 20:24
мн си малка за гаджета
1
0
Инкаа
Инкаа
20.01.2013 19:12
Така, имах подобна история през лятото ^^ Момчетата на тази възраст са много объркани и несериозни, както и това момче тук - лятото си говорите, а по време на училище не, веднъж идва до кабинета,където си, а после се прави, че не те вижда... Моя съвет е да се опиташ да се отърсиш от него, както и аз направих лятото. ;) А относно другия ти въпрос, напълно си е нормално да си нямала гадже още. :) Та животът ти едва сега започва! Аз също си нямах гадже, а и тогава това не ме е вълнувало особено ;). Така че ти пожелавам да срещнеш някое свястно момче, което има сериозни намерения към теб! :) Успех :):)
0
1
CweTi
CweTi
20.01.2013 18:48
Моля,пишете коментари.Интересно ми е да чуя мненията Ви. :)
0
1