Sanovnik.bg»Имам нужда от някой, който да ме разбира

Имам нужда от някой, който да ме разбира

Имам нужда от някой, който да ме разбира
Здравейте. Тук съм за да споделя нещо, което е важно за мен. Имам нужда от приятели!

Изобщо, хората, които говорят с мен го правят единствено, за да ме използват дори хората, които смятах за приятели!

Не знам към кого другиго да се обърна, но имам нужда от човек, който да ме изслушва, да се интересува от мен, мен да ме интересува за него и да го изслушвам, да си помагаме взаимно.

Но колкото и да се оглеждам, сякаш ставам невидима сянка и никой не се интересува от Мен, моята същност, а не поредния зубър, който си стои у дома и учи до полуда, аз не съм такава, правя го за да съм сигурна, че в бъдеще ще се справя, но никой не разбира!

Ако някой можеше да не ме пита постоянно за глупости, а за нещо по-вълнуващо нещо нормално, но.. нямам силата да им откажа да им помагам, такава съм си по душа!

Просто споделете какво трябва да направя, просто не знам!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
05.11.2012 21:42
благодаря за коментара
0
0
емилия илиева
Най-естественото и най-недостижимото нещо-да имаш истински приятели!Би трябвало родителите да бъдат такива,защото за тях е сигурно,че няма да те предадат.За съжаление не са редки случаите когато има само материални грижи,но липсва духовна връзка.Правиш най-доброто и правилно нещо,което можеш-да учиш и да мислиш за своето бъдеще.Когато преуспееш,със сигурност ще имаш приятели.Ако хората нямат нужда от теб,няма да ти бъдат приятели.Те употребяват цялото си време и енергия,за да се сближат с някой,от когото могат да извлекат полза.За съжаление съм на три пъти повече години и не мога да ти предложа това,от което се нуждаеш,но те разбирам и искрено ти желая късмет!
0
0
zefit
zefit
04.11.2012 16:20
Здравей,аз също съм така и си нямам и на идея какво да направя,за да спечеля приятели!По цял ден съм пред компютъра и няма какво да правя!Не знам какво трябва да направиш,за да успееш,но мисля,че трябва да...Не искам да го казвам пред всички,затова ми пиши на ЛС (Лично Съобщение).
0
0