Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»У нас има призраци

У нас има призраци

У нас има призраци
От както се нанесохме в новият апартамент, а това стана преди 8 години почнаха да стават много странни неща. И то винаги само на мен и на сестра ми са и се случвали неща, като да чуе стъпки и такива подобни, но на мен все ми се случват много гадни неща!

Случвало ми се е да чуя стъпки, някой да ми пръхти във врата и няма как да е някой човек защото по цял ден съм сама в нас, да виждам сенки, да се отварят шкафове, но един път със една приятелка направо се шокирахме.

Бяхме в нас и пиехме кафе и бяхме пуснали телевизора на музикален канал да слушаме музика и изведнъж каналът сам се усили и нали знаете как излиза едно отдолу на телевизора като усилвате или намалите звука на телевизора и то излезе и се показа как се усилва звука и после се намали до нормално.

После излязохме от тази стая и отидохме в кухнята и пушехме и защото сме на 14 години и не ни е разрешено да пушим, трябва да се крием и чухме асансьора да тръгва. И аз отидох да погледна през шпионката дали някой от родителите ми се прибира и асансьора спря на 5я етаж където живея и никой не слезе.

После приятелката ми чукна на вратата един път и след минута някъде се чуха 3 много силни блъскания и ние се стреснахме и звъннахме на една приятелка от Италия и си говорехме с нея и трябваше да отидем до приятелката ми, която беше в нас.

И казах на приятелката ми от Италия да гледа на камерата дали ще стане нещо докато отсъстваме и тя се съгласи. Тръгнахме към дома на приятелката ми и като се прибрахме в нас що да видим.

Камерата беше изключена и паднала на земята и приятелката ми от Италия докато гледала на камерата разговорът се разпаднал и от моят компютър се е звъннало (няма как да сме ние защото нас ни нямаше в апартамента) и разговорът продължил 2 мин. и 22 сек. Никой не говорел, само се чували някакви смущения.

И не казвайте, че си въобразявам защото такива неща не се въобразяват лесно, като на пример да си въобразя, че шкафа се отваря и такива неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Тес
Тес
16.08.2011 10:16
Наистина разказа звучи доста зловещо. По принцип не вярвам особено в духове - допускам, че има нещо, но до там. Обаче някои от ситуациите са наистина странни. Защо не си вземете светена вода от църквата. И още нещо - кой е живял в апартамента ви преди вас ?
0
0
dimmmmm
dimmmmm
16.08.2011 00:25
Абе, вие наред ли сте да пушите ? Еми аз след една година и аз да почна. Нищо не ви се случва, вие халюцинирате сериозно. Най-много някой да е седнал на дистанционното и така. Шкафа се е изказал по въпрооса за вашето пушене с изкърцване.
0
0