Демоните сред нас

Демоните сред нас
Всеки от нас поне веднъж си е мислил дали присъствието на свръхестествени същества е реално. Но реално ли е наистина то? Дали сред нас бродят вампири, шейпшифтъри, духове?
Но темата на тази статия са демоните. Какво толкова особено има във демоните? Истински ли са те? Бих искала да си отговоря на този въпрос някак, но уви.

Нека ви запозная със понятието "демон". . .
Демоните са слугите на Дявола (а. к. а. Луцифер). Според митологията демон се отблъсква със светена вода. Един казват, че знакът на Дявола е пентаграм, но всъщност знака е така нареченият Бримстоун (а. к. а. Brimstone). Пентаграма е знакът, който задържа демон. Демоните се описват със човешки облик и изцяло черни очи.

И така да продължим по темата. Бродят ли всъщност демони сред нас? Възможно ли е слугите на Дявола, които би трябвало да му помагат в Ада всъщност да бродят по земята всявайки все повече смърт и страх? Дали демоните не са на земята, за да прибират душите отредени да прекарат вечността в Ада? Възможно ли е да има адски хрътки, които да придружават демоните?

Не искам да развалям нечий фантазии тук или да всявам смут у някого, но по мои преценки не ви ли се струва малко странно само на познатите ни същества да е позволено да съществуваме? Възможно ли е във вселената да има само природата със съществата, които познаваме?
Според мен съществуват чудовища. Всички митични разкази за духове, демони, дяволи и каквито и да е чудовища всъщност имат огромно присъствие във нашия нищожен животец. Кажете ми, мили хора, с какво сме полезни ние на тази планета или на която и да е друга?

Какво точно правим ние освен обратното на позитивното? Ние разрушаваме, ние убиване, ние преработваме, ние променяме, ние оскверняваме. Планетата ни се руши десетилетие след десетилетие, а ние нищо не правим по-въпроса освен да влошаваме нещата. Тогава отговорете ми, объркани индивиди, как само на нас е позволено да живеем? Кой ни е дал правото да убиваме и променяме? КОЙ? Нима Господ е вложил цялото си същество за ТОВА? За тези странни същества, който сме?

Аз не допускам, че Господ е позволил само на нас да бродим по тази планета, вселена или каквото объркано измерение е това. Смятам, че в тайна покрай нас бродят всякакви същества, който правят всичко, за да оцелеят, точно като нас, нали? Те се хранят, дори и да се налага да отнемат живот. Това на нас не ни е проблем, тогава защо трябва да им е и на тях, нали така?

Съвместното живеене със тези същества е от както свят светува. Те живеят с нас, приели наш облик, вършейки тяхното си далеч от нашето обкръжение или дори точно до нас.
Макар и неосъзнато ние сме приели съществуването на други същества заедно с нас. Едни изпитват страх, други вярват, че те съществуват, но повярвайте ми, Вие, прости хора, никога няма да разберете дали те наистина съществуват. Единственото, в което мога да ви уверя Аз самата е, че. . . не сме сами.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
miglena
miglena
30.12.2015 16:35
Това е горе-долу вярно, с изключение на това, че ние хората не сме полезни и т.н.т. Всевишният ни е изпратил тук да се учим, за да доразвием способностите си и да преминем на следващо ниво. А това, че повечето хора не го правят и затъват още повече, си е техен проблем.
9
0
anonimen
anonimen
28.12.2015 12:30
exa poslednoto e mnogo tragi4no
0
4
Zefir
Zefir
26.12.2015 16:48
О боже! Още в началото на статията ти се уверих, че надоло всичко ще е грешно. Чети повече книги! Бримстоун значи сяра. Опази боже! Днес на какво ли не се натъкват. Все врели некипели чета.
1
18
KK
KK
01.03.2016 22:00
Колкото и стара да е темата, да си го кажем. Бримстоун (brimstone) Значи сяра от английски. Дори има и парк с това име и дори изтребител и ракета. И да, и знака на дявола е. Разбрахме кой чете книги...
1
0
maria
maria
21.12.2015 14:48
Харесвам хора които обичат да говорят за такива истини! вярно е,че хората рушим всичко, вярно е ,че човека не може да пази, и също така е вярно ,че освен нас има и други същества. Много е глупаво и егоистично да мислим,че сме само ние.. А колкото до демоните според мен са навсякъде, има и по-земята има и в ада, с една дума навсякъде са! Демоните са на йерархия ангелите също навсякъде си има ред накакъв.. чела съм,че ангелите са на 9 чина,за демоните не съм чела.
И съм сигурна,че освен демони ,ангели и Бог има и други същества.
11
12