Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»У нас има призраци

У нас има призраци

У нас има призраци
От както се нанесохме в новият апартамент, а това стана преди 8 години почнаха да стават много странни неща. И то винаги само на мен и на сестра ми са и се случвали неща, като да чуе стъпки и такива подобни, но на мен все ми се случват много гадни неща!

Случвало ми се е да чуя стъпки, някой да ми пръхти във врата и няма как да е някой човек защото по цял ден съм сама в нас, да виждам сенки, да се отварят шкафове, но един път със една приятелка направо се шокирахме.

Бяхме в нас и пиехме кафе и бяхме пуснали телевизора на музикален канал да слушаме музика и изведнъж каналът сам се усили и нали знаете как излиза едно отдолу на телевизора като усилвате или намалите звука на телевизора и то излезе и се показа как се усилва звука и после се намали до нормално.

После излязохме от тази стая и отидохме в кухнята и пушехме и защото сме на 14 години и не ни е разрешено да пушим, трябва да се крием и чухме асансьора да тръгва. И аз отидох да погледна през шпионката дали някой от родителите ми се прибира и асансьора спря на 5я етаж където живея и никой не слезе.

После приятелката ми чукна на вратата един път и след минута някъде се чуха 3 много силни блъскания и ние се стреснахме и звъннахме на една приятелка от Италия и си говорехме с нея и трябваше да отидем до приятелката ми, която беше в нас.

И казах на приятелката ми от Италия да гледа на камерата дали ще стане нещо докато отсъстваме и тя се съгласи. Тръгнахме към дома на приятелката ми и като се прибрахме в нас що да видим.

Камерата беше изключена и паднала на земята и приятелката ми от Италия докато гледала на камерата разговорът се разпаднал и от моят компютър се е звъннало (няма как да сме ние защото нас ни нямаше в апартамента) и разговорът продължил 2 мин. и 22 сек. Никой не говорел, само се чували някакви смущения.

И не казвайте, че си въобразявам защото такива неща не се въобразяват лесно, като на пример да си въобразя, че шкафа се отваря и такива неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Maria 28
Maria 28
29.12.2012 16:38
Не им обръщай внимание на повечето,няма нищо общо с това че сте пушачи.Но да минем към темата.Това че си на 14 не означава че си малка и си измисляш.Духовете се "закачат" предимно с по-млади хора в пубертета,предимно момичета,но има и случаи в които общуват и с възрастни но те са по-редки.Ново жилище-проучи ли историята на старите собственици?Въпреки че дух може да дойде по всяко време.Проучи в нета как се къди,че ме мързи пак да пиша,мини със светена вода или докато къдиш си измисли няква молитва за прогонване на духове.
0
0
99999999999999999999999999
99999999999999999999999999
12.10.2011 17:54
Аз не съм суеверен, но вярвам в духове, които обикалят. Майка ми казва, че е видяла лицето на покойник в бутилка на гроба и тогава паднала и не духал никакъв вятър. И други хора твърдят, че има дух в къщата им. Едно семейство си тръгнало защото виждали дух да обикаля из къщата и вярвам и в сомнамбули. Майка ми когато била дете отишла на лагер. Тя спала в една и съща стая със сомнамбул. Всяка нощ се е клатил на леглото си и после се е разхождал из стаята и после пак се е клатил.
0
0
?
?
28.08.2011 01:54
Класически случай на полтъргайст.
Полтъргайстите обикновенно се появяват
в семейства с подрастващо момиче.
Но, спокойно, като цяло полтъргайстите местят, чупят и т.н, .но никога до сега не е имало регистриран случай на проявено насилие над човек или дом любимец. Най - лесният начин да проверите с какво си имате работа е да вземете кучето или котката на някои познати
и да влезете заедно в помещението.
Мога да пиша още много, но не виждам смисъл. Ако пък все пак решите, че не е достатъчно, пишете.


0
0
Ели
Ели
19.08.2011 17:54
Прикадете с тамян, извикаите свещенник да освети апартамента и всичко ще спре. Успех!
0
0
Поля
Поля
18.08.2011 10:31
Знам точно какво ти е и аз имам дух АЗ защото дразни само мен дори кучето ми го усеща...
Отваря вратата..мести ми нещата.. виждам сенки..дори 1 вечер чух някой да ми шепне името, а нямаше никой в стаята.

Ето какво правя аз и да ти кажа има подобрение.

Говори на висок глас и кажи примерно 1 почукване - да, а 2 почуквания - не задавай въпроси и се опитай са му помогнеш да отиде в светлината т.е рая или както там го наричат :)

Аз поне мисля, че имаш работа с поутъргайст това не е лошо, нито хубаво не показвай страх дори и да го изпитваш викни някой да е с теб докато правиш опити да контактуваш с него.

Поутъргайст от немски означава шумен или пакостлив дух поутъргайста е главно дете или младеж.

Стискам ти палци, ако имаш още въпроси ми пиши.

чао и късмет
Поля
0
0
Кристиан
Кристиан
17.08.2011 13:07
Пушачите са хора, които се правят на интересни.
0
0
Jahi
Jahi
17.08.2011 12:24
Аха, всички пушачи халюцинираме дам, и сме много болни хора, я се стегнете. Мацка, не знам, иначе не обръщай внимание.
0
1
dimmmmm
dimmmmm
16.08.2011 21:04
Никотинът сериозно уврежда мозъка и това може да доведе и до халюцинации, за това се изказах така. Особено, ако е още от ранна възраст.
0
0