Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Наистина има дух у нас

Наистина има дух у нас

Наистина има дух у нас
Здравейте! Преди два дни нещо разтресе вратата. Отидох при мама и тя каза, че нищо е нямало, а само при мен. После някой издиша. Легнах си отново и някой каза "Марияя. . . . . Ти трябва да се освободиш от човешката си същност! Пусни истинските си сили! ". Много се уплаших и заинтригувах. Попитах "Кой е? " и той отговори "Не е важно! Може да съм всеки! ". Кажете ми какво да правя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
51
43
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
жокерчето
жокерчето
02.01.2015 05:12
ако е злобен екзорсист
0
0
Галя
Галя
28.12.2014 19:12
Ако я чуеш втори пат се поинтересуваи какво иска от теб и за твое добро не оставаи сама
0
0
дени
дени
18.12.2014 13:04
Мисля че стени е права . Е поне до някаде.
0
0
Теди
Теди
16.12.2014 14:34
Когато бях малка.. чух същите думи! Мама ме викаше да ида с нея до магазина, а аз бях зад къщата. Не мърдах .. и някой ми каза - отиди при майка си..
И аз веднага попитах кой е, но ми отговори с думите - Не те интересува! .. все още не мога да си обясня какво беше ..
0
0
Стефи
Стефи
15.12.2014 10:20
Ти казваш че е истина и искаш помощ.Аз приемам че е точно така както казваш и ще ти дам един съвет.Вярваш ли в Бог,?Слаба ли ти е вярата?Ако те е било страх,това значи че не е от Бог,Бог не прави да те е страх,и не е ,,всеки,, само сатана мени образа си с цел да ни излъже за нещо,словото пише ,,че може да се преправи на светъл ангел,,.Словото казва да се борим с греховната си съшност,грехивните желания и помисли,...защото те се противят на Бог и божуя закон и точно тук ние трябва да направим нашия избор на чия страна сме,и това го избира нашата човешка същност,дали да следва божия дух който е в нас или плътското ни начало и страсти които са нашата слабост с които ни маниполира сатана....Така че чети словото Божие,и гони тези духиве ,,в името и кръвта на Христис,, който е умрял за да ни спаси точно от нашата човешка покварена същност,и той е дошъл в тяло на човек и ни разбира,...за да спаси братята и сестрите които Бог му е дал,...Казвай и го вярвай ,,Този който е в мен (Божият дух)е по силен от тизи който е в света (за сега сатана)...темата е дълга и иска разбиране и ше го намериш в ,,Библията,,.Защото човек , не може да служи на двама господари,,единия ше заобича ,другуя ше намрази,....ти избираш,...
3
0
Анести
Анести
14.12.2014 12:03
едно нещо ще ти кажа, никога не вярвай на наставления от неизвестен характер, защото ще изгубиш своята същност бори се до край и не слушай експериментаторски глупости дай устрем на живота си и слушай музика преди заспиване.
4
1
вили
вили
14.12.2014 09:24
Ида ти кажа миличка само бъди много внимателна защото може и да е демон.Ако е демон знай че демона може освен да ти говори също може да ти нанесе телесна повреда.Аз се занимавам с такива неща още от малка съм чувала духове виждала съм.Комуникирам с дядо ми от 8 години чрез съня си.Но като мен недей да правиш защото не е за хора със слаба психика.
2
1
M. G.
M. G.
30.12.2014 20:35
Аз не съм със слаба психика,защото баща ми почина от това.Много го нараняваха.Аз много АМА МНОГО съм била наранявана и както виждаш,слава богу, съм жива
2
0
вили
вили
14.12.2014 09:20
Според мен за да бъде при теб това нещо си има причина.Явно иска да ти каже нещо.Опитай се без да се страхуваш да разговаряш с него.Искам да ми кажеш дали у вас са се провеждали някога някакви сатанински ритуали.По думите ти си личи че не си измисляш.Не се притеснявай.
1
1