Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»За първи път сънувах нещо хубаво

За първи път сънувах нещо хубаво

За първи път сънувах нещо хубаво
Здравейте. Аз съм онова момиче, където сънува само кошмари, но днес се събудих много спокойна. За първи път да сънувам хубав сън. Може и да означава нещо лошо, но самия сън беше хубав.

Сънувам как сме на село, има някакъв празник. Беше хладно и мойта братовчедка ме запознава с едно момче, и аз си казвам, о, Боже, този е много хубав. И почнахме да си приказваме.

Ходихме с колата му (и тя беше хубава) до тях да си вземе нещо, но пред тях е кално и той ми дава едни ботуши и едно дебело яке и ми казва: обуй ги да не се нацапаш, но с нас беше и малката ми племеничка, мойта сестра искаше да я гледам.

След това спряхме и си взехме нещо за пиене и си говорим, но след време мойта сестра идва и ми вика: внимавай, че тези хора отсреща познават Весо, а Весо ми е приятеля и аз и викам: спокойно, той с тези хора е скаран и пак се връщам при онова момче.

И така си говорим, той почваше да ме преграща и тъкмо започваше по интересното и ме събудиха по телефона. Знам, че съня може и да не е на хубаво, ако някой знае какво означава това, ще чакам да пишете.

Но мисълта ми беше, че аз за първи път сънувах хубав сън, а не някой, в който ме убиват или отвличат и много др. неща, аз съм писала за това.

Щастлива съм, че не се събудих цялата обляна в сълзи или супер стресната. Пишете отдолу, ще се радвам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Дарето
Дарето
01.08.2011 11:29
Здравей, при мен не са така нещата и лошо и хубаво през деня да ми се случи, пак си сънувах кошмари. От как спя на другата страна на леглото ми, нямам такива проблеми, почнах да си сънувам хубави неща, но не знам може да си внушавам или след време пак ще почна да ги сънувам.
0
0
Leo
Leo
30.07.2011 14:17
Здравей, много се радвам за тебе. Да ти кажа и аз на моменти сънувам само лоши работи, но знаеш ли аз съм го изчислил така. Ако през деня ти се случват хубави работи, радваш се, то тогава сънуваш нещо лошо и обратно.
0
0