Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»За трети път сънувам този странен сън

За трети път сънувам този странен сън

За трети път сънувам този странен сън
Педи около месец сънувах нещо странно което и преди съм сънувала:аз бях на село, а останалите ми приятели бяха излезнали и аз излизам след което някаква жена от улицата ме хваща и ме води при няква друга жена (селската вещица) а на двора и котки една дойде до мен а ребрата и бяха обърнати на горе и стърчаха вещицата ми предложи малко лъвче (албинос ако искате проверете в нета).

Aз приех и тя ми го даде но явно е забравила да ми каже че е било прокълнато или го е направила умишлено прибирам се от една приятелка лъвчето вече е голямо (лъв) идват военните и почват да стрелят аз заставам пред лъвът не знам защо и един от тях започва да тича към мен и аз само си протягам крака и му цепя главата на 2 и тогава се събудих! !
моля ви помогнете ми за трети път го сънувам . . . .
предварително благодарЯ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sibel
sibel
20.01.2014 20:13
След съня котката ми умря
0
0
игуменката - сестра Магнолия
игуменката - сестра Магнолия
18.01.2014 22:19
Цепенето на главата е лоша поличба. Добре че си се събудила. Това е на немотия,циганщина,лошо бъдеще,смърт.Котката с обурнатите ребра показва че в бъдеще ще имаш малки (ако котката е била малка на въьраст) или големи (ако е била голяма на възраст) проблеми с белите дробове. Лъвът е знак на успеха и това че ти го защитаваш означава че все пак ще се оправиш от болестта. Но от друга стрна може да значи влошаване на болестта,дори смърт. Стрелбата е символ на Хитлер от както се помня прапра бабами ми гое казвала. :) Щом знак на Хитлер присъства в съня ти значи че леля ти по бащина линия ще забременее от германец и той ще открадне детето й и ще замине за Германия,без възможност тя също да се премести или да си го върне. Ако нямаш леля значи пак е смърт. МНОГО ЛОШ СЪН. ИДИ НА ЦЪРКВА И СЕ ПОМОЛИ. КЪСМЕТ
1
0
like please
like please
01.01.2014 19:11
натисни +
4
9
плюсът
плюсът
07.09.2015 18:28
Трябва да си мн зле че да пишеш коментар заеади един +
0
0