Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»За трети път сънувам, че умирам

За трети път сънувам, че умирам

За трети път сънувам, че умирам
Здравейте,
Три пъти вече сънувам че умирам и реших да споделя тук. А някой може и да ги разтълкува.
Първият път сънувах, че знам след точно колко време ще умра. Оставаха ми няколко часа. Усещах колко ужасно се чувствах. Излязох навън. Имаше едно кафе отстрани. Гледах отстрани и тъжах за живота, който ще приключи за мен, беше ме страх. Тръгнах нанякъде решена да се сбогувам с близките си и се събудих.
Вторият път сънувах слвд няколко дни, че умирам, беше много страшно и изведнъж. Събудих се разплакана вечерта, но до сутринта забравих подробностите.

Третият път беше тази вечер и беше най-страшно от всички дни. Не сънувах частта в която умирам. Сънувах отново, че знам кога ще умра. Говорих с майка ми за това. След малко не знам как умрях. Без болка, без страх. Бяхме се уговорили с майка ми просто душата ми да заживее в друго здраво тяло. След като умрях се озовах в банята ни, където вече бях извън тялото ми, а то беше в леген(беше се смалило). Трябваше да го измия, почистя.

За 1ви път изпитах в съня си малко страх(или по. скоро погнуса от трупа). Все пак взех тялото(омекнало като желе), извадих го извън легена и го почистих. Отидох и казах на мама че съм готова. Тя каза, остава по-трудното - да си намеря ново тяло. По това време аз започнах да разсъждавам как само душата ми е оцеляла, как ще влезе в друго тяло и ще остане същата и т. н.
Това бяха 3те сънища в рамките на 2 седмици.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria_kiril
maria_kiril
14.04.2017 02:13
Наистина имаш стряскащи сънища! Кажи ми имаш ли страх от смъртта? Мислиш ли често за нея?
Ако отговора ти е - да ето ти причината за сънищата.
А ти болна ли си от някоя болест?
Някой твой близък на скоро умирал ли е? Аз съм сигурна че тези сънища са породени от някакви страхове твои помисли си.
0
0