Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах за първи път починалия си дядо

Сънувах за първи път починалия си дядо

Сънувах за първи път починалия си дядо
Здравейте, снощи сънувах дядо ми който е починал когато съм била на 2г. някъде и който дори не си спомням. Не го бях сънувала до сега. Баба много ми е говорила за него, много и липсва, много добър човек е бил, бил е упората на семейството. Сънувах го че се е върнал за Коледните празници и си бяхме в къщи на село в България, в момента живея в чужбина, иска ми се да си спомня по детайлно съня ми.

Даде на мен и на още някой- мисля че беше братовчедка ми, за Коледа по един плик. Вътре имаше нещо което не си спомням, а така ми се иска и по 25лв. След това си говорихме, питах го нещо от сорта дали има друг свят, и той ми каза : "майка ти е много чиста", за да разбера ме хвана за ръката изведе ме на вън където майка ми простираше и ми посочи прошарената и коса-това не го разбрах особено.

Майка ми наистина е много чист човек, много помага, много обича цялото семейство. Питах дядо дали идва да ни вижда често и той ми каза че не можело . . . Искам да си спомня детайли от съня, искам да си спомня какво друго имаше в онзи плик за Коледа. Като се събудих и се разплаках от радост, сякаш това не беше просто сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
tediyo
tediyo
03.12.2013 15:51
да энаиш има друг свят с учитеми съм виждала такива неща
0
0