Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво става с мен

Какво става с мен

Какво става с мен
Снощи ми се случи нещо много странно, което досега никога не ми се е случвало и не мога да си го обясня. Както си спях сладко сладко, изведнъж се събудих защото леглото ми се тресеше.

А аз първо си помислих, че има земетресение, обаче като станах, нямаше нищо, нито човек, нито нищо и за това пак си легнах.

След малко както си бях полузаспала усетих, че всъщност не леглото се тресе, а аз още повече се стреснах. Просто както си спя, започвам да се треса цялата и така цяла нощ почти не можах да заспя.

Успявах просто да задряма за около 10 минути и пак се будех защото цялата се тресях, въобще не мога да си обясня какво става с мен.

Никога до сега не ми се е случвало подобно нещо,не съм сънувала кошмари, снощи защото почти неуспях да спя, не съм болна, здрава съм като бик и просто не знам какво става с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Ели Граменова
Ами не бях си в моето легло.
0
0
сладка
сладка
02.07.2011 23:13
На мен ми си и случвало нещо подобно. Искам да те питам дали си спала в твоето легло или някаде другаде ? Веднъж не спах в моето легло, а в другата стая, но си бях вкъщи и тъкмо заспивам и усещам нещо като световъртеж и все едно припадам и пак се събуждам и така поне 100. Когато отворя очи нищо ми няма - имам нормални реакции виждам, че не спя. Другия път бях на село и спах на леглото в стаята, бяха и роднините ми и отново усещах световъртеж и по някакъв начин все едно припадам. И двата пъти едвам се събудих и беше много гадно. Друго, което ми се е случвало е да лежа на леглото и да съм в полузаспало състояние, след което изведнъж усещам как не мога да се мръдна, все едно някой ме е завързал. Тялото ми не се подчиняваше колкото и да исках да стана, успях да се съвзема и изправя едва след като кучето ми легна до мен на леглото. Според мен всичко това обаче е реакция на нашите нервни окончания.
1
0
Лара
Лара
29.06.2011 11:19
Нощно време аз понякога не мога да разбера дали сънувам или съм будна, нещо като просъница. Може би и при теб е било така.
0
0
T.T.
T.T.
28.06.2011 01:52
Просто си сънувала. Не се притеснявай и не си слагай негативи.
0
0
A
A
28.06.2011 01:25
Спокойно. Това рядко се случва. И на мен ми се е случвало. Мился, че с нервните ни клетки става нещо, не знам какво. Не е страшно и не е нужно да ходиш на лекар, това си е нещо нормално.
0
0
glo
glo
26.06.2011 19:04
И на мен често ми се случва.
0
0
Iva
Iva
24.06.2011 15:17
Както "шапка идиотка" каза не можеш да си сигурна дали си била будна. Понякога заспиваме без да усетим, а и сънищата може да се слеят с реалността и да заблудят човека.
0
0
Ели Граменова
Не съм сънувала защото почти не съм спала
0
0