Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво става с мен

Какво става с мен

Какво става с мен
Здравейте, напоследък започнаха да се случват странни неща с мен. Не съм имала халюцинации, нито пък съм чувала гласове, но... нещо не е наред. Започна преди няколко месеца, първото нещо което се случи беше това:

Връщах се от училище (втора смяна съм и беше към 7) беше тъмно и имаше пълнолуние. По пътя по който минавам обикновено се бяха събрали някаква група мъже и ме достраша да мина сама оттам затова реших да мина по друг път.

Бях на пътека и нямаше никой, пред мен ярко светеше луната, спрях за момент и се загледах. Беше красива, нямаше светлини около мен и светеше много ярко.

Изведнъж видях как нещо се разбива в нея, огромно парче се запъти към мен. (само да кажа, че виждах всичко това като насън, беше някак си полупрозрачно, нереално и в същото време бих се заклела че беше истинско).

Тогава телефона ми звънна. Майка ми да ме пита къде съм. Не знам дали ще ми повярвате, но бяха минали повече от 20 минути! Реших да запазя това изживяване за себе си, мисля че другите ще си помислят че си въобразявам и търся внимание.

След няколко седмици се разболях, не ходих на училище и си стоях вкъщи. Тогава започнах да изпитвам разни неща. Един ден, в който бях цял ден сама и бях повече от сигурна че има някой с мен. Всеки път когато се обърнех имах чувството, че някой е зад мен и се обръщах с ужас, а сърцето ми биеше като полудяло.

Не съм чула нищо нито пък съм видяла нещо, но усещах страх. През цялото време сънувах кошмари. Мислех че съм полудяла. След като оздравях тръгнах пак на училище.

Няколко седмици всичко беше наред (освен че не се бях оправила, и съм болна вече около 2 месеца) и тогава на път за училище когато бах на спирката, една жена се доближи до мен (всички я знаят, бездомница и силно набожна) каза ми нещо много бързо и ме гледаше така сякаш бях нещо отвратително, направо ме побиха тръпки, за първи път някой ме гледа с такава омраза. Така и не разбрах какво каза. Вечерта не можах и да мигна.

Мисля че писах достатъчно, не написах много подробности, защото ще помислите че съм тотално полудяла. Сега ще ви кажа причината най-после да пиша за това.

Откакто тези 'неща' започнаха да се случват, започнаха да се случват ПРЕКАЛЕНО много съвпадения, знаех какво ще направят някои хора преди да са го направили, имах невероятно усещане за дежа ву. Да не говорим че вчера 3 пъти видях числото "666".

Преди няколко дена разглеждах снимки в нета и попаднах на снимка как настоящи президенти са изглеждали като малки. Видях снимката на Владимир Путин. Не ме мислете за някоя, която се интересува от новини и темподобни. Даже не знаех, че той е президент.

Бях чувала за него, но и представа си нямах какъв е. Както и да е, изпитах ужас. Не знам защо, но очите му ме уплашиха до такава степен, че бях на прага на инфаркт.

Всеки път когато погледна тази снимка съм готова да скоча от мост отколкото да продължа да я гледам. Показах я на приятелки и им казах какво мисля, те казаха че не виждат нищо странно.

И днес влязах в съновник да разгледам и видях пост за Ванга. Реших да потърся още постове за нея и попаднах на един в който се казва, "Всичко ще се стопи като лед, само едно ще остане непокътнато - славата на Владимир (град Владимир в Русия или настоящият премиер Путин петричката гадателка не уточнява – б.а.) и славата на Русия. Всичко ще помете по пътя си и ще бъде господар на света. Бог е дал силата му! ".

Както казах случват се много съвпадения и когато прочетох това направо ми се прирева, имах чувстото, че ще припадна. Дали наистина не откачам? Моля ви не казвайте нещо от сорта "ти лъжеш", "въобразяваш си" или пък "това е съвпадение, както другите които си имала". Не е така! Знам какво изпитвам!

От 2 месеца не спя добре и съм отпаднала постоянно! От тогава имам чувството че някой стиска в ръка сърцето ми. Страхувам се от нещо, но не знам от какво! Даже приятелите ми започнаха да ме питат, да не се случило нещо, а аз не знам какво да им отговоря, защото и аз самата не знам!

Моля ви, помогнете ми! Благодаря на тези, които отделиха време да прочетат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 13
55
45
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Денимира Ангелова
Виж какво, заинтригува ме, и то доста. Не бих те помислила за луда, така че моля те пиши ми подробностите. Макар че не ми се ще да го разнищваме тук... не знам защо, не ме питай... Имаш ли абв или нещо...?
0
0
wlink
wlink
24.03.2012 09:54
Не се шашкай толкова.
В доста песни дори има перфе обяснение.
Например:

Иист 17 - "Всичко е наред"
Слушай музиката & почувствай посланието, то е точно за такъв случай.


Иначе събитието с красивата луна (затова душата ти е избрана) е знака за екшъна впоследствие.

Луна = душа, а земята си ти.

Това което е дошло към тебе са странните събития които още не можеш да си обясниш.
Няма да тълкувам просто си следвай приключението § всичко ще си дойде на мястото.


Вервай в това време е далеч по-добре да си така отколкото мъгъл, който не е избран защото не заслужава хубавите неща.


Айде, горе главата ;)
0
0
милена
милена
16.03.2012 12:02
кофти... някое злобничко същество се е прилепило към теб и те използва...
намери любовта в сърцето си! и наистина, отиди в църква, добре са те посъветвали.
0
0
Пи
Пи
13.03.2012 21:12
не си добре.. хормоните ти си правят лоша шега с теб.. прекалено много си се концентрирала в себе си и си загърбила света наоколо.. имаш нужда да говориш със специалист.. пробвай с училищния психолог..
0
0
Здр
Здр
12.03.2012 16:42
Напиши в юту "Бети и барни хил" на английски и виж.
0
0
Здр
Здр
12.03.2012 16:39
Здравей,няма да ти обяснявам,но можеш да видиш това клипче,ако неразбираш нищо можеш да използваш гугъл преводачката,за да разбереш за какво става дума,но все пак го виж!
0
0
анонимчо
анонимчо
12.03.2012 09:53
най-добре отиди на църква или нещо подобно там е най-вероятно да ти помогнат
0
0
Цвете
Цвете
11.03.2012 19:15
Здравей, мила! Има около теб неща, които имат нужда от твоята енергия и понеже си малка и явно още не знаеш как да се пазиш, те се възползват. Най-доброто средство е молитвата, силната вяра и силната любов, която да извира към хората от сърцето ти. Друг вариант е много откровен и подробен разговор със свещеник, на който имаш доверие, от църква, която харесваш. Колкото и да ти се струва наивно, свещениците знаят много добре за за какво става въпрос и как да се борят с него. Енергийното ти поле е още незряло и явно със страховете си отваряш врати за това, от което се страхуваш, Това разбира се става несъзнателно и знам колко е трудно да спреш да се страхуваш. Аз ти вярвам напълно и въпреки, че си спестила подробностите, картинката е общо взето ясна. Във вселената има няколко основни закона, един от които е законът за привличането или "подобното привлича подобно", т.е. ти привличаш това, от което се страхуваш, даваш му почва да расте. Понеже, обаче си неопитна, не ти препоръчвам да се опитваш да се бориш сама, защото не знаеш как, затова се обърни към свещеник, те знаят как и имат специални молитви за това. Ходи редовно на църква. Това е изпитание на вярата ти и дори и да не вярваш в Християнството, църквата е място за енергийно зареждане и прочистване, въпросът е да вярваш, че не си сама и че Бог и неговата сила и любов са във всички ни. Ти решаваш как да постъпиш. А да, кажи на майка си, наистина, не си мисли, че няма да те разбере. Тя е майка и вероятно вече без да го осъзнава е почувствала, че нещо ти се случва. Успех и не се страхувай. Събуди любовта в теб. Кажи на това, което иска да те използва, че ти си Божие чедо, дете изпълнено с божията любов и за него няма място в сърцето ти, да си отиде и да те остави да обичаш спокойно.Говоря за любовта към хората, а не към някой определен човек, нали разбираш. Не се страхувай, има много хора, които могат да ти помогнат. Старай се да не си сама, за да заглушаваш страха и да не даваш храна на тези същества. Успех, мила, аз съм с теб в молитвите си! Бог да ти помага и да те води към светлината!
0
0