Какво става

Какво става
Става нещо странно още от лятото с мен. Лятото се запознах с много хора, при това все добри. И от тогава стават странни неща с мен. Винаги когато се ядосам на някого, нещо малко му се случва.

Или ако съм в опасност, нещо се обърква. Например едно момче искаше да ме стреля с прашка и му казах да не го прави, но той не ме слуша и точно преди да стреля прашката се скъса.

Друг случай:едно момче риташе приятелката ми и я обиждаше и й предложих да се махаме. Тръгнахме към къщата й и това момче се затича към нас и му казах само да е посмял, ще стане много лошо, и той падна на земята просто така.

Друг пример:играехме федербал с едно момиче и то направи забивка и започна да подскача и да ми се смее и аз и се ядосах и и подадох перцето, и тя се удари с него в окото.

Или пък като ме беше ударила във ваксината ми, тя се удари с якето по лицето, ей така, без да го е правила. :cry: Какво е това ?

Радвам се, че става защото така все едно ме предпазва нещо или си връщам без дори да го искам. Имам предвид, че става когато най-малко очаквам, след най-много 1 минута от обидата, заплашването или опасноста. Или при опасност веднага.

Благодаря предварително! :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Aneta
Aneta
09.02.2013 15:07
Емануела и аз понякога усещам че наистина искам просто нещо лошо да стане на някой обаче аз се опитвам да премахна това чувство и засега се опитвам да мисля само и единствено хубавото на другите дори и да нег харесвам
0
0
готическо черно
готическо черно
29.12.2012 20:26
Ако това което казваш е истина-имаш дарба и трябва да я развиваш във времето,защото е огромна и уникална,а енергията ти е много силна!Но ако ли пък не-най-добре се върни в реалността и продължи да търсиш дарбата си,защото всеки я има и не е нужно да е паранормална или нещо такова!
0
0
Емануела
Емануела
06.12.2012 11:23
Това се случва , защото изпращаш негативна енергия.
Всеки може да го прави .
Аз като бях 4 - ти клас , много кълнях - баба кълнеше и аз от нея гледах .
Едно момче ме спъна , и аз паднах .
Със всичкия си акъл му казах да си счупи кракът , с който ме е спънал .
До няколко дни той падна от покрива на къщата си и си потроши и двата крака . Слагаха му пирони горе в таза и на двата крака .
От тогава не кълна .
По някога обаче усещам енергия - зла енергия , която сякаш ме кара да искам отмъщение или да направя магия .
Усещам я , но знам , че нямам сила - мога да я развия , но не искам , защото не искам да съм зла ,а съм сигурна , че ако я овладея - ще съм .
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
02.11.2012 21:39
няма нищо, да ти кажа няма какво да се притесняваш, това са обикновени работи, които могат да ти се случат по всяко време:да паднеш, да се удариш, просто ти самата си ударила повече на съмнение цялата работа, прекалено много обръщащ внимание на дребните неща, не трябва да се заравяш в дребните неща, за да не изпуснеш, важните-големите и да ти кажа ти просто си търсиш причина нещо свръхестествено да ти се случи, аз съм точно като теб, постоянно се опитвам да си намеря някакъв повод, за да кажа, че нещо се е породило от свръхестественото, но не е така и трябва да го приемеш--- в съвремието вече не съществува истинската магия, тя е заличена от лицето на земята, поради многото шарлатани илюзионисти или ясновидци или изобщо хора, които се смятат за покровителствани със сили, но не са и трябва да го приемат,

Няма нищо свръхестествено, всичко опира до мозъка ти, до това, което се поражда от него! Повярвай в истината и остави фантазиите за хубавите книги и най-вече да си упражняваш въображението,което е важно, за да израсне човек като по-разкрепостен човек!
0
0
Ив
Ив
02.11.2012 12:41
Един мъж той вече е възрастен, ми беше разказал, че имал сякаш като дарба. Когато си помисли или каже нещо лошо на някой и то ставало. Примерно се е сдърпал с някакво момче, скарали са се и му казал дано се претрепеш и малко след това той паднал по стълбите в училище. Много се е уплашил от това което станало и от тогава спрял да кълне и да избягва лошите мисли и доколкото знам вече колко години няма проблем. Мисля, че си е насочил някак енергията към гадаене и се занимава с гледане на карти може и директно.
0
0