Какво ми става

Какво ми става
Последните дни сънувам един и същи сън. Много е объркан и не знам дали ще успея да го опиша точно. Става въпрос за едно момиче от училище. С нея не сме много добри приятелка, но тя е нещо като "най-готината" в класа.

Jа сънувам това момиче в класната стая. Първо ми се усмихва, а после зениците и се уголемяват (запълват цялото око) и лицето и някак се тресе. След това аз започвам да пищя в съня си (а брат ми казва, че пищя и наживо).

След това тя изчезва и пред мен се появява някакъв отвратителен клоун (мен ме е страх от такива клоуни) и ми подава тесте с карти, за да си избера една от тях. Винаги изтеглям една и съща карта и след като я изтегля цялата стая се обръща на обратно.

След това винаги се събуждам на пода, потна и настръхнала. Много ме е страх от физиономията на това момиче. Някой може ли да ми помогне ? Да разтълкува съня ? (нали когато сънуваш нещо много пъти, значи се опитва да ти каже нещо.

Благодаря предварително! (:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
анастейжа
анастейжа
07.04.2016 12:22
според мен си луда!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0
Виктор-Дж,
Виктор-Дж,
21.02.2012 20:07
Според мен сънуваш такива сънища,защото не я харесваш изобщо.Характера,поведението всичко.....и мисля,че потенето се дължи на напрягане.
Често когато бях малък изпитвах страх,но на живо -от тъмното,че чак се потях.
0
0