Какво става

Какво става
Здравейте, не съм ви писал отдавна, но се случи нещо странно!

В миналата история Ви бях писал за едно същество и един приятел.
Та бях му на гости и започнахме да си говорим. Той ми каза, че е видял това странно създание и то е изглеждало по следния начин :
Имало лице на гущер с език на змия, опашка като на крокодил, с черна роба и нещо като пръстен със знак хикс на него. Също така ми каза, че това създание му е шепнело нещо но много тихо и не разбрал какво му казва!

И не знам как, но докато си говорехме за това аз самия чух как това нещо шепне от горният етаж на апартамента му! А след това почнахме да чуваме някакви удряния от горния етаж на апартамента!
Моля кажете ми какво става?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Sunny
Sunny
11.03.2015 17:30
Рептил?! Ако е със зеленикава кожа, без коса, и зеленикави котешки очи значи е това същество наречено Рептил. Жалко, че не мога да постна снимка на това изчадие, но го потърсете в нета и вижте дали е това
0
1
Георги
Георги
24.10.2014 22:51
Може да е било демон.

Всичкото добро е от БОГ. Тези, които са от БОГ, които ГО следват, които са НЕГОВИ са от НЕГО и са с НЕГО.

Има зло, дявола, демоните и тези, които следват злото, които се бунтуват против БОГ.

Няма никакви други сили, трети сили, четвърти сили или каквото и да било друго - това са заблуди. Има БОГ и тези, които са с него и ГО следват.

Има зло, има и зли и такива, които следват злото.

От това, което сте описали това ми изглежда, като нещо зло - може да е било демон. Не знам, просто ви написах какво мисля.

Молете се на БОГ, покайте се за греховете си и молете БОГ за прошка.
Молете ГО да ви закриля. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС е СИНЪТ БОЖИЙ, ТОЙ е нашият ГОСПОД. ТОЙ плати цената за всичките ни грехове. ТОЙ даде СЕБЕ СИ откуп за всички нас. ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС умря на кръста. БОГ ОТЕЦ ГО възкреси на третият ден и ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС седна и седи отдясно на БОГ ОТЕЦ довека ! Слава на БОГ !!! Единствено чрез вяра в ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС се спасяваме. Съветвам ви да намерите Библия ако нямате и да започнете да четете, съветвам ви да започнете от Новият Завет, после Старият, но както решите, ако искате започнете от Старият Завет първо. Молете се на БОГ всякога.
1
2
Потребител#175665
Библията върви да си я четеш някъде другаде, тук трябва помощ не библия, хората питат за помощ не кой е добър и лош, а до колко кой е лош и кой добър Исус или Злите сили ти от къде знаеш за кой човек как е ? Чувал ли си за дуалността на същността на персоналносста на съществата от какъвто и да било вид ?
0
0
сс
сс
07.10.2014 18:21
как да кажа като не съм там-- нито съм видяла, нито чула
2
0
BG Master Jo
BG Master Jo
15.10.2014 15:04
Еми това за психиатърът и аз съм го мислил да го попитам,но той въобще не иска да каже на родителите си!
0
2
oniks
oniks
11.10.2014 21:36
Може би момчето трябва да бъде заведено на психиатър от родителите си, не се шегувам, може да е някакво психично разстройство, шизофрения или нещо друго. По-добре да се вземат мерки навреме.
0
2
Барни
Барни
05.10.2014 19:16
Как да ти кажем какво става,като Вие сте единствените очевидци и хора,които знаят всичко относно тази случка.
Ако искаш истинска помощ дай всичко на максимална подробност.
Колко е високо,цвят на кожата,от кога се случват тези неща и какво шепне.
Но,като спомена знака с формата на Х ме изгуби,защото съществата,които ти описа слабо или аз не съм те разбрал имат двоен хикс-октагонен хикс.
Пък и без това не ти личи да си го написал много уплашено,отделно,че ако ти беше спешно и сериозно,до сега щеше да си намерил информация в интернет,защото нямаше да имаш достатъчно време да постваш или съчиняваш такива неща.
Опции:
Това всичко е измислица.
Просто сте се уплашили(на страха очите са големи)
Трудно ми е да повярвам на такова нещо.
14
1
BG Master Jo
BG Master Jo
06.10.2014 15:19
Пич търся всеки ден за това нещо ,но не намирам нищо в интернет!Това ,че не вярваш не означава ,че е лъжа! И това , че не съм го написал изплашено не означава ,че е измислица! Аз нещата ,които ги пиша в този сайт съм напълно сериозен с тях ! Не бих се шегувал с такова нещо!
3
1