Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън

Много странен сън

Много странен сън
Сънувах много странен сън. Сънувах, че съм на село и трябва да отида до магазина, който е много далеч. Мама ми даде 20 лева. Срещнах най-добрата си приятелка, по-късно срещнах и друга моя приятелка.

Отидохме с едно влакче, което има 3 вагона, открито е, синьо е на цвят, голямо е и е бързо (возила съм се на такова, само дето то е бавно ). Отивам до магазина не помня какво купих, само помня, че едното беше хляб.

Отивам до една пейка и аз с моите приятелки, но все нещо става и не можем да се качим на никое влакче. Накрая се качихме в такси и попитах приятелката си (не най-добрата, а другата) как ще платим (аз имах пари 8 лева, но не исках да дам не знам защо).

Тя ми каза, че ще платим със зъби и изведнъж пред очите ми сякаш изскочи картина на бебе с 3 паднали зъба, а останалите в устата му. Прибирам се вкъщи оставям покупките и се крия (усещах, че става нещо странно).

Таксиметраджията ме търси и аз решавам да изляза и той ме вижда и ме пита къде са парите. Докато плащах парите моята най-добра приятелка и другата ми приятелка се смееха тихо. Аз много се раздразних.

Моля, кажете ми какво означава. Пишете коментар. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лора
Лора
01.06.2011 20:18
Надявам се. Благодаря за инфото.
0
0
dilek
dilek
01.06.2011 17:25
Знам, че като видиш паднали зъби, не е на хубаво. Казват, че близък ще почине, но дано не е така.
0
0