Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля ви помогнете ми, стана ми много гадно от този сън...

Моля ви помогнете ми, стана ми много гадно от този сън...

Моля ви помогнете ми, стана ми много гадно от този сън...
Много искам да знам какво значи. Сънувах, че едно момиче ми краде гаджето. Ние още не сме официално тръгнали, но излизаме.

Та момичето не беше кое да е, а момиче, което той познава. Аз не я познавам лично, но съм я виждала на снимки във фейсбук. От неговите тренировки е.

Та не помня всяка подробност от съня, помня, че много, ама много се ядосах. Мисля, че ги видях как са седнали на задните седалки на един автобус и си говорят нещо, а тя му се натиска.

Той в началото се дърпаше, но после се съгласи, а тя ме изгледа злобно. Направо откачих от яд и на сън и като се събудих.

Знам, че може да е изблик на ревност. Но може и да показва какво ще се случи. Не искам да го изгубя заради някаква смотла. Моля ви, кажете ми какво значи. :s:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
едисикое
едисикое
20.03.2011 16:55
Благодаря ви, определено ми помогнахте.
0
0
анонимна
анонимна
18.03.2011 11:16
При мен този сън ще е повод за притеснения. Имала съм подобни сънища водещи до съмнения за изневяра и предателство, лъжи и за съжаление се оправдават. Тук намесвам интуицията, явно при някой е по - силна. Съвет: провери твоя човек дискретно, ще си помогнеш и да разгадаеш съня, който те притеснява. Вероятно се късае за ревност, но внимавай да не го загубиш с нея.
0
0
zeki
zeki
17.03.2011 20:43
Според мен много го искаш това момче и за това сънуваш такъв сън. Момичето няма значение, че е от неговите тренировки, която и да се доближи до него, дали в съня ти, дали в реалността, ти ще реагираш остро. Това е моето мнение, не се впрягай напразно.

0
0