Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля ви, помогнете ми да го разтълкувам.

Моля ви, помогнете ми да го разтълкувам.

Моля ви, помогнете ми да го разтълкувам.
Здравейте! Тази сутрин сънувах най-лошият сън, който някога съм имала. Проверих доста от отделните части тук, но все още има много неща, които не са ми ясни, понеже и тук не са описани някои от тях, връзват се само частично. Бих ви била много благодарна, ако ми помогнете да го разтълкувам, тъй като в момента съм доста уплашена.

Сънувах, че баща ми е болен от рак... просто го знаех в съня си. Стояхме сред някаква гора пред една огромна купчина пръст. Виждах само него и някаква руса жена, която в съня си познавах като моя майка, но определено не беше майка ми. Копаеха гроба му.... разриваха въпросната купчина пръст (ако има значение - пръстта беше много рохкава, дори сякаш беше повече като кал).

В следващия момент обаче се натъкнаха на стари кости и някой каза, че били останки от две войни, т.е. нещо като войнишко гробище, но в интерес на истината гората не беше гробище, нямаше други гробове или пък надгробни плочи - само тази купчина пръст.. може би нещо като могила, но с големината на нормален гроб. Както и да е.. следващото нещо, което си спомням е, че се чудеха накъде да продължат да копаят.. и както гроба беше уж за баща ми, вътре легна т.нар. ми "майка" и каза: "Не,не. Така ми е добре, ще се събера."

Изведнъж вече бяхме у нас. С баща ми оправяхме моето легло, слагахме нови чаршафи и знаех, че той ще лежи тази вечер в него. През цялото време си мислех какво ще му кажа.

Всмисъл, че го обичам, че му благодаря за всичко, което е направил за мен и т.н., защото това е последната му вечер. И после започнах да се надявам, че докторите са сгрешили датата и той има още време с нас. Това е. Събудих се и почнах да плача. Моля ви, ако някой има някаква представа, нека да ми помогне. Благодаря предварително! Хубав и усмихнат ден!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
06.08.2013 17:49
Доста често всичко лошо в сънищата е предсказание за щастливо събитие в реалния живот.
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
06.08.2013 17:05
Не се притеснявай, не винаги сънищата са пророчески или имат някакво значение. Отмини го и просто кажи на баща ти, че го обичаш
0
0