Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помогнете, моля ви

Помогнете, моля ви

Помогнете, моля ви
Здравейте! Отдавна не бях писала нищо тук, защото не ми се беше налагало напоследък.
От около година не бях сънувала нищо свързано със смърт, но преди 2 седмици сънувах, че живата ми баба е починала.Сънувах, че е със същата рокля, с която беше предния ден и че ми казва, че ще легне за малко да поспи и после ми казват, че е починала.

Събудих се от този сън плачейки. Минаха 2-3 дни и почти забравих за съня.
В последствие сънувах 2 пъти починалата ми баба, която не бях сънувала сигурно поне от година насам.

Също така имам страх от кукумявки, заради познатото на много от вас поверие, че на която къща има кукумявка, там ще умре някой. От доста време се страхувам от кукумявки, но не ги бях чувала от много време.. От около седмица насам всяка вечер ги чувам, карат се, викат и то много пъти. Цялата изтръпвам като ги чуя.

Вчера отново сънувах подобен на онзи сън, че баба ми е починала, само че този път беше, че е почината на рождения си ден.

Също така баща ми непрекъснато оставя пътната ни врата на село широко отворена. Баба ми каза за едно поверие, че който оставя така пътната врата широко отворена, значи че вика смъртта, т.е. да се изнася ковчег през нея и че някой ще умре в тази къща.

След това изречение всичко ми дойде в повече. Ужасно ме е страх за баба ми, обичам я много и не искам да я загубя! Тя е вече на 80 години, след 3 месеца ще стане на 81, но много ме е страх, че сънищата ми може да се сбъднат и че всичко това не е случайно.

Ако нещо такова се случи, няма да го преживея, сигурна съм. Когато другата ми баба почина ми трябваха 4 години, за да се отърся от случилото се...

Не знам как да ви опиша колко много ме е страх! Съжалявам, ако съм ви отегчила и благодаря за отделеното време! Ще се радвам, ако ми дадете някои съвети, наистина имам нужда! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Пупи
Пупи
01.09.2013 10:44
ООООО за поверието с кукумявката е истина седмици преди да почине дядото на съпруга ми,той ми разказа как е видял една такава птица,кацнала на дървото срещу нас да се взира през прозореца право в него.Когато ми разказа за тази случка вече знаех, че това не е случайно, а той дотогава не вярваше в това...Аз самата знаех за това поверие от дете, та и аз се страхувам от тези птици.
0
0
кари
кари
27.08.2013 18:53
Аз бях сънувала преди около 2-3 години, че добрата ми по-голяма кака е прегазена от влак. Толкова се уплаших,че на сутринта се разплаках и попитах мама дали кака ми е добре.Тя и се обади, тъй като сестра ми не живее от 1г. при нас, и ме успокои,че всичко е наред. Може би при теб е подобен случай, макар че при мен нямаше други прокобни знаци....Бих те посъветвала да мислиш позитивно, за да не привличаш негативната енергия към себе си. Все пак, надеждата умира последна нали?....
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
27.08.2013 17:27
Да и аз знам за поверието за кукумявката, но не смятам, че е много вярно. Аз знам, че като сънуваш човек да умира, значи той ще е добре. Не се притеснявай толкова.
1
0
Ния
Ния
24.08.2013 12:45
Наистина може да узначава нещо лошо... не съм сигурна... но всички тези знаци ( кукумявките, сънищата, входната врата.. ) ако искаш ми пиши съобщение и ми разкажи по - подробно, може все пак да мога да ти помогна...
1
0