Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помогнете ми ,моля ви Влюбена съм

Помогнете ми ,моля ви Влюбена съм

Помогнете ми ,моля ви Влюбена съм
Здравейте ! Аз съм момиче на 12г. Знам , че съм малка за влюбване,но в края на 5 клас наистина открих едно момче(ще го кръстя на А) ,което много ме обичаше и така ходихме доста дълго,докато разбрах за какво си мисли.

Мина доста време..вече съм 6 клас.Станаха страшни истории - най-добрата ми приятелка ме изостави именно заради това момче. Намерих друг. По външност наистина много си приличаха дори ги бърках ,но с него изобщо не се познавахме. Намерих му скайпа ,писахме си , поопознахме се.

Имаме много общи черти отколкото с предния ми приятел.Този (ще го кръстя Б) не мислеше за глупости като за по-големи, отколкото А. Днес излязохме за 1-ви път.Ходихме до мола,после под един голям мост .Говорихме си за политика,тъй като тази тема много обичаме да я говорим и 2-мата , но изведнъж дойде темата за най-добрата ми приятелка (с).

Тя ми беше споделила , че той бил задръстеняк и всички го мразели , както и още едно момче,та аз реших да го попитам защо го мислят за такъв (не го засегнах с нищо) .Казах му ,че може да ми сподели,тъй като и за мен не се говорят много розови работи из квартала.Той се изнерви и смени темата.

Изведнъж ме питаше защо го харесвам,защото прилича на А !? Аз му отвърнах ,,не просто характера ти е уникален,, той ми отговори,че го познавам от 4 дена няма как да знам какъв точно му е характера.Аз се засмях,защото ми хареса как се изнерви , а той ми каза ,,знаех си ,че всичко това е заради А ,защото приличам на него,, аз му казах НЕ !

И той си замина.Вървеше на 300 метра пред мене,а аз го гонех като кучка.Хората ми се смяха,а той хвърляше камъни из морето,беше много ядосан. Бягах подир гъза му както се казва около 10 км. , а той не спира.Най-накрая стигнахме до нашите блокове (живеем в един блок) .Той отиде до магазина,а аз го изчаках отвън.

Когато излезе докато си хапваше от вафлата си застанах пред него и го питах ,,защо бягаш досега те гоних,заради мен ли?,, той каза НЕ и съвсем очтиво го попитах ,,а защо?,, и той ми отвърна ,,не е заради С , не е заради А , а заради теб ти ме изнерви ,, и си замина , а аз му извиках (пред всички хора не ме интересуваше кой ще ми се смее)

Извиках му ,,НЕ ТЕ ХАРЕСВАМ ЗАРАДИ А , НЕ МЕ ИНТ. МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ ЗА ТЕБ , АЗ СИ ЗНАМ ЗАЩО ТЕ ХАРЕСВАМ) и го оставих както и той си занима...прибрах се, писах му,той не отговаря!
МОЛЯ ВИ,ДАЙДЕ МИ СЪВЕТ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
07.02.2014 06:27
Той е с комплекси за малоценност и ако продължите ще трябва да се съобразяваш с това.Ти си го засегнала и той е разбрал,че знаеш за него и не може да те манипулира.Понякога любовта е сляпа.
0
0
обичам Ясен
обичам Ясен
07.02.2014 00:51
извинете ме че пиша тук но нямам регистрация :(
аз също съм на 12 6 клас съм и мисля че съм ужасно влюбена в момче на 16 10 клас проверих в един друг сайт какви са симптомите когато момиче е влюбено и все едно беше писано за мен :(
не знам дали ме харесва една моя приятелка ми каза че дълго ме гледа всяко междучасие с лека усмивка аз и вярвам защото погледите понякога се засичат и дълго се гледаме в очите (към 5 минути което е половината междучасие :/) незнам просто като го видя чувството е неуписуемо имам пеперуди в корема и хората около мен стават като прозрачни той е момчето на мечтите ми от малка си падам по такива момчета но сега с него е много си правила съм си 1000 тестове за влюбване и ВСИЧКИТЕ СА ПОЛОЖИТЕЛНИ!!!
ще си кажете "това не е любов тя(аз) го харесва само заради външният му вид" не е така да харесвам външноста му но и качествата му той е мил,романтичен и прекрасен
кажете ми моля ви харесва ли ме или просто ме гледа защото е мил?
и какво да правя?
0
0
йоана
йоана
09.05.2013 15:49
Ами...да благодаря ви .Аз продължавам да се боря за него каквото и да става :) . Инъче до това аз го виждам всеки ден той е на спирката до нас да си чака автобуса за училище (някъде към 12 и 40 го виждам) ,но не минавам до него.Той е точно срещу мен и може да ме види.Днес също го видях и отидох до магазина срещу спирката където е нарочно и той се обърна (мисля,че ме забеляза,но не съм сигурна) и като излязох от магазина също ме видя ,но незнам дали се е сетил,че съм аз :(
0
0
cvetelina
cvetelina
07.05.2013 00:02
ако искаш да си с него, не се отказвай.аз поне съм такава.винаги съм се борила за любовта си.но определено не е добре да го сравняваш с другия.хората сме различни.то е все едно да сравниш захарта и подсладитела.захарта е оригинала.няма място за сравнение.ти също не би искала да те сравняват с друга жена.
0
0
Георги Спасов
Интересуваш се от политика? И аз! Дай гепи!
Кажи му на това момче, че го харесваш заради това коетое, де... че е уникален!
0
0
radina
radina
03.05.2013 15:13
Така иди до тях и го попитай с какво си го ядосала,но ако пойне да ти се прави на важен го зарежи.Все пак не си един парцал.Всеки да си знае мястото.
0
0
Одесос
Одесос
03.05.2013 12:12
Трудна ситуация наистина. Тъй, като аз съм момче, бих казал, че той се притеснява да не кажеш лоша дума за него пред другите, ревнив е, ами още не сте се опознали добре и той просто ти няма доверие или той се чувства зле, защото си мисли, че излизаш с него само, защото ти напомня на другото момче и понеже ти искаш, но не можеш да излизаш с другото момче и използваш него. Той се чувства използван, неспокоен, несигурен просто защото не те е опознал още добре и не знае какво ще се случи, а изпитва и може би ревност. Исках да ти помогна, като ти кажа какво да направиш, но просто не се сещам, мога само да се надявам, че ти ще измислиш някакъв начин да се сдобрите. Покажи му че е желан, не заради това, че прилича на другото момче, а и му покажи, че мойе да ти има доверие и не говорете нещо за което той нали му е неприятно и не иска.
0
0