Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля ви помогнете

Моля ви помогнете

Моля ви помогнете
Здравейте. Надявам се да ми помогнете. Та сънят ми бе следният.

Аз, един мой приятел не си спомням точно кой беше, баба ми и неговата майка отивахме към училище (без раници).

Срещнах един познат. Той беше с приятелката си, но не го поздравих и казах на моя приятел, който беше с мен, че ще му звънна и ще му се извиня за дето не съм го поздравил.

Така стигнали сме в училище и вече сме в стаята вътре, явно сме щели да правим тест, защото всеки стоеше сам и имаше бели листи.

Започнахме да си говорим и аз забелязах едно доста самотно момиче на последната маса(непозната беше). Реших да отида при нея и да се запознаем.

Така и направих, запознахме се и я попитах къде е учила, а тя постоянно ми казваше имена на държави. Не знам какво е станало и така от приказка на приказка сме се целунали и аз легнах на чина и тя върху мен.

Тогава учителката се скара и ние спряхме. Когато теста свръши, тя тръгна бързо да бяга за да се измъкне, но аз я настигнах. С мен бяха още двама приятели единия беше братовчет ми, а другата беше едно момиче, с което се запознах преди 5 дни някъде.

Та започнах пак да я разпитвам, а тя не ми отговаряше. Не знам какво е станало отново, но се озовахме пред тоалетните и влязохме вътре.

Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете и ми разтълкувате съня.

Момче на 14 години съм.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Луис Попов
Луис Попов
13.07.2010 15:53
Според мен, сънят ти значи, да внимаваш, защото ще срещнеш някой, който ще те омае, а омайването няма да ти се отрази добри и ще правиш грешки.
Тоест внимавай, с кого се запознаваш, и бъде по дискретен с другите около теб за известно време.
0
0