Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Моля Ви, помогнете ми

Моля Ви, помогнете ми

Моля Ви, помогнете ми
Здравейте, не знам откъде да започна.

Аз съм на 12 години, майка ми е сервитьорка и вечер се прибира към 00:30.

Та да започна от съществената част. Това се случва само, когато съм сама и навън е тъмно. Когато майка ми тръгне на работа в 18:00ч. ме е страх, но малко, а стане ли 20:00ч. (вече тъмно) направо мога да получа удар.

Усещам, че в къщи има някой, а всъщност съм сама, а и всички прозорци, освен този на тоалетната са затворени, няма кой и откъде да влезе.

В тъмното ме е много страх от спалнята, там е някак си зловещо и въобще не ходя там, мисля си, че там има някой, който иска да ни обере или убие!

Дори, когато съм сама не ям, защото кухнята е точно до спалнята и като отида там и ме обхваща всякаква паника!

В която и стая да съм, най-често в хола и детската постоянно гледам към прозорците, защото имам чувството, че там има някой, който ме гледа (наблюдава).

Холът ни е точно срещу кухнята, а в ляво от кухнята е спалнята. Когато съм на компютъра поглеждам към кухнята, където ми се струва, че има сянка, когато се обърна я виждам да мърда за 2 секунди и тя веднага изчезва!

Постоянно гледам натам и умирам от страх!
Паркета ни в спалнята скърца, когато някой стъпи отгоре.
Както си седя на компютъра и чувам скърцане, при което сърцето ми направо ще изскочи !

Всичко това се случва дори понякога,когато има някой вкъщи!

Онази вечер, в петък майка ми и баба ми си бяха в къщи и спяхме. Аз се събудих и ме беше много страх в предположение, че цялата къща е пълна.

Всичко това се случва от 2007 г., тогава починаха и чичо ми по бащина линия, който отиде във Варна и го застреляха и пра баба ми по майчина линия, която беше много болна (тя живееше вкъщи), но беше в детската стая (не е била в спалнята, че за това да ми се струва страшно).

На 28.08.2011 (преди 8 дни) почина сестрата на баба ми по майчина линия, която е от Царево. От тогава всичко много се засили, започна да чувам тропане по прозореца, дори сутрин и когато майка ми е в другата стая и спи!

Не знам дали всичко това не е от факта, че когато съм била малка на 2-3 години, колегата на баща ми от полицията си е сложил черната шапка на лицето и се е качил на прозореца. Това ми го разказва майка ми.

От тогава сме ходили да ми леят куршум 4-5 пъти, но винаги съм уплашена от хора, винаги фигурката е една и съща. Тогава, когато това с прозореца е станало аз много съм се уплашила, може би заради това ме е страх много от прозорците.


Моля ви, помогне ми. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (21)

Изпрати
Станислава
Станислава
14.02.2012 15:14
Благодаря на всички! :)
Вече имаме куче и когато мама е на работа си играя с него и на нищо не обръщам внимание!
1
0
112
112
11.12.2011 14:45
Здравей, възможно е в къщата ти да има полтъргайст. Извикайте свещенник да прочете молитва на къщата.
0
0
mihael4etyyy
mihael4etyyy
13.10.2011 20:24
На мен това ми се случва непрекъснато, но на мен не ми пука. Даже като чувам тропане се смея и се радвам и го обръщам на радост и смях. И така не ме естрах, даже гледам филми с духове и се кикотя, мдам. Пък и това са хора, просто умрели. Кажите им нещо да си отидат, че можете без тях и това е.

0
0
muse
muse
11.10.2011 18:38
И аз имах подобни случаи в моя предишен апартамент. Но да ти кажа, това едва ли е някакъв призрак или полтъргайст и така нататък. Мисля, че това ти сама си си го създала - от страх. Има много такива случаи.

Аз още от малка изпитвам един необясним панически ужас от тъмното. Явно като много малка съм се била наплашила, и оттогав апостоянно бях преследвана от необясними звуци, тропания, стъпки, на няколко пъти дори гласове; сърцето ми направо изскачаше и само като си помислех, че идва нощта, и ми ставаше зле, като знаех какво щеше да става... Но когато се махнах от онзи апартамент и отидох да живея другаде, с течение на времето се успокоих и страхът от тъмното изчезна. После отидох отново в онзи апартамент за две вечери и първата почти не успях да спя, в очакване да се случи нещо, да чуя обикновените тропания на столовете в кухнята, без да има някой там, но не се случи нищо. Нито на следващата вечер. Сякаш "нещото" се бе махнало, бе се изпарило и просто вече го нямаше, макар и да усещах все още една малка част, останала от присъствието му.
1
0
vqrna na isus
vqrna na isus
27.09.2011 17:48
не зная дали това е случайно но врачките и куршумите не са решение хора като врачки, баячки и подобен тип разни са шарлатани затова куршумите не са ти помогнали обърни се към Исус когато те е страх почни да се молиш с цяло сърце и ще видиш как ще се оправиш
0
0
......
......
09.09.2011 13:22
Ще ти кажа нещо, което сигурно си чувала милиони пъти. Знам какво е да те е страх и цялата да изтръпваш от ужас(преживях го когато бях на твоите години). Съветът ми е :Когато те е страх от прозореца-отиди при прозореца, махни пердето, отвори го, огледай се за да видиш, че там няма никой. Направи същото и със спалнята - не забравяй, че всичко, от което трябва да те е страх е самият страх. И винаги знай, че твоят дом е твоята крепост - там си недосегаема.
0
0
Станислава
Станислава
08.09.2011 19:48
Благодаря Ви много.

0
0
аз
аз
08.09.2011 14:49
Здравей. Разбирам поблема ти, прочетох и други коментари. Ще ти предложа нещо, дано да ти помогна някак. Когато оставаш сама, просто си сложи слушалки и слушай музика със затворени очи. Представяй си хубави неща и не мисли за духове и подобни. А колкото до прозорците си казвай: Няма нищо страшно, навън е прекрасен ден, никой човек с лоши намерения не би се появил за да ме убие. Проблемът ти се получава защото си мислиш само за това, разсей мислите си с любимото си хоби например! Дано съм помогнала. Успех.
0
0