Края на Земята

Края на Земята
Здравейте. Тази нощ сънувах много странен и объркан сън. Бях сред много хора, които не познавах и си говорехме, че на другия ден е краят на света и всичко живо ще умре.

Изведнъж се оказах на другия ден в една от стаите в Университета, в който уча. Бях с моите колеги и брат ми, който не е студент. От прозорците на стаята се виждаше морето.

Бяхме се събрали на прозорците и гледахме небето, на което се виждаше луната, която беше пълна и слънцето. В ръцете ми имаше стотинки и аз ги местех от едната ръка в другата.

Изведнъж Слънцето и Луната се събраха. Погледнах към ръцете си и стотинките започнаха да се издигат все едно, че ги подхвърлях нагоре. Погледнахме се и аз казах: започва се и всички зачакахме.

Морето изригна като вулкан и започна да изчезва. Аз издърпах брат си и му казах да вземем приспивателни поне да не усещаме когато умрем.

Затичахме се и пак се оказахме пред университета с хапчета в ръцете. На мястото на морето имаше планини, а дърветата цъфтяха. Много хора се бяха насъбрали до нас и гледаха планините.

Всички се чудехме защо всичко е свършило, а сме живи. Както беше топло и бяхме по летни дрехи, се изви снежна буря и стана толкова студено, че не можехме да дишаме.

Затичахме се навътре към стаите и тогава се събудих. Надявам се да има отговор за сънят ми, защото много бих искала да знам какво означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
19.01.2011 01:47
Ами може би виждаш какво ще стане през 2012 година, тогава знаеш как да се подготвиш.
0
0