Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах края на света

Сънувах края на света

Сънувах края на света
Сънувам, че вървя по една улица близо до вкъщи и бързам обезпокоен от нещо страшно, което ще се случи. Виждам в следващия момент в небето, от изток надвисва вълна, подобна на гигантско цунами, но висока 4-500 метра.

Всичко живо бягаше, а аз търсех дъщеричката си, не я виждах. Късаше ми се сърцето. Видях един полицай, който се опитваше да въдворява ред, но нищо не постигаше.

Аз видях, че няма да мога да намеря детето и колата ми беше в нас, виждах, че имам всичко на всичко 1-2 минути живот, понеже водата вече падаше и казах на полицая: "Нека да си простим, дори и непростимите неща, простете и на всички, които не са тук!"

В следващия момент страшилището потоп дойде, разхвърчаха се тухли, дървета, сградите се отмиваха като пясъчни фигурки със стршен тътен, а аз си казах: Простете ми всички!

Така и се събудих. Кой ще ми каже какво означава това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Добро
Добро
25.06.2016 17:01
Сънят Ви е живо доказателство че в последната ни секунда живот можем да сме добри...иначе сме животни...мразещи всичко и всички.....но защо трябва да ни се случват гадни неща за да осъзнаем че трябва да си прощаваме всичко на всички и да се обичаме.....затова ще бъдем унищожени защото хората са гадни ....има и добри и Вие сте от тях.Радвайре се ,Бог изпраща такива сънища на добрите.....Знайте че Бог няма да остави добрите и невинните хора които Го обичат!
1
0
White Rabbit
White Rabbit
05.10.2011 20:09
И на мен ми се е случвало да сънувам края на света 4 пъти, ако не се лъжа - като дете, в пубертета и наскоро. Като дете беше наводнение - бях в театър. Когато бях на около 15-16 сънувах, че астероид или нещо от този сорт пада върху Земята. Виждах го в далечината и си бях в родната къща и гледах през прозореца, получи се взрив при удара като от атомна бомба и помете всичко. Затворих очи преди да стигне до моята къща и усетих, че ми се завива свят. Когато отворих очи нямах тяло, протягах ръце напред, но не ги виждах, носех се лесно сякаш не ходех по земята. Друг сън пак докато бях дете - бях на балкона и съседните блокове започнаха да се откъсват с основите и да литват бавно и плавно нагоре към небето и си казах след малко е и нашия ред. Трети случай - някакво чудовище като огромна и невидима змия бърза като светлината захапваше хората по петите и умираха масово във всички държави, звукът от движението на змията се чуваше като ток, като електрошок нещо такова. Четвърти случай - отново наводнение но заля само 1 остров или континент не помня добре.
0
0
inranxan
inranxan
05.09.2011 12:18
mery говориш глупости.

Това е нещо, което ще се случи реално прочетете пророчествата в сайта От извора. Това цунами и аз съм го сънувал. Черноморието ще бъде пометено както и всичко под 250 м н.в. прочетете пророчествата. И най - вече тези на Слава Севрукова и Дънов. Вижте и сайта на СЕВИНЧ от Родопите, тя също говори за това.
0
0
mery
mery
11.08.2011 10:09
qvno ima6 ne6to v du6ata si,koeto ne spodelq6 s nikogo...v smisal takuv 4e ima6 ogrizeniq za ne6to mojebi i ne si kazal na kikogo.v du6ata ti ima voina mejdu teb i sveta okolo teb...podsuznanieto ti te kara da sunuva6 takiva ne6ta...moje bi iska6 nqkoi da ti prosti za ne6to...za6to ne?iskai si pro6ka i vsi4ko 6te se opravi...uspeh
1
0