Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах Края на света

Сънувах Края на света

Сънувах Края на света
Сънят е следният. Първо планетата Земя беше гума на кола и растителността и там където живеем беше от вътрешността и. Цялото семейство бяхме на гости в едно приятелско семейство. Изведнъж земята започна да пропада. Изпитвах толкова истински страх. Озовах се на мръсната земя но вече не виждах познати лица.

Хората започнаха да виждат светлини и да изчезват. Аз съжалих защото нищо не видях казах си че съм много тъпа че вече не съм толкова вярна че съм грешница че си заслужих да умра така и видях светлината. Една част от земята ( гумата ) се откъсна и тези които за били добри и верни бяха там. Чувствах се толкова сама. Отчаяно търсех семейството си.

Още по гадното беше че имах билет за първо място за филма за края на света. Виждах как всичко рухва без Божията намеса. Всички растения и животни измряха. Въздухът беше толкова замърсен че беше с леко сивкав цвят. Водеха се войни за живот и надмощие. Буквално хората се самоизяждаха понеже нямаше какво да ядат. Накрая водата надделя над сушата и дори когато се бореха да не се удавят се държаха зле с ближните си а ние не можехме да им помогнем. Все едно бяхме откъснати от света. Морето стана кървавочервено. И се събудих. Слава Богу че това беше сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Джесика
Джесика
06.10.2016 15:04
Това което са казали че тази година свършва света честно не го бях чувала и не съм от най вярващите но преди бях . Благодаря ти но все пак знаеш ли как се тълкува това ?
4
0
maria
maria
06.10.2016 12:24
Много добре разбирам аз бях сънувала много сходен сън с твоя! Бях сънувала ,че всички хора са голи и че водата е мръсно-кафява нямаше храна,нямаше нищо! В друг сън също съм сънувала как огън излиза от нищото и всичко се изпепелява в съня има голяма доза истина! Но според мене,край на света няма да има или ако има още дълго време ще се мъчим! Много хора казаха,че тая година ни е последната нормална коледа 2017г не вещае нищо добро и много хора като тебе сънуват какво ще се случи! Може би си много вярваща ? И затова да сънуваш тея неща но при всички случаи край няма да има или поне не скоро много мъчения ще дойдат на земята защото човечеството е отхвърлило Бог!Не се притеснявай Бог ще прибере своите си бях чула и друго,че тая година в България интернета се спира надявам се,да не е истина!
0
0