Края на света

Края на света
Здравейте. Искам да разкажа едни мой сън, който е много странен и страшен. Сънувам, че идва края на света с много дъжд, който ще ни удави всичките.

Аз си завивам детето с найлони да не потъне, а моята майка ми казва, че това няма да я спаси и че не само мойто дете ще потъне.

А през това време където се приготвяме да излезем от апартамента, аз виждам от прозореца голямата статуя от Америка, която се люлее пред нашия блок и всеки момент ще падне върху нас.

А през това време вали много със светкавици и става заметресение. Земята се пука. На края мисля, че сме оцелели доста хора, но много са загинали.

Не знам какво означава този стърнен сън, но ми беше доста страшно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Mimeto0o
Mimeto0o
03.08.2011 13:24
Аз сънувам края на света от близо 10 г., цунами, земетресения, потопи, нашествие на извънземни, всичко за което се сетиш. Това вече започва да ме притеснява. А дали наистина не означава нещо ?
0
0
денитоооо
денитоооо
30.07.2011 11:02
Аз мисля, че mihael4etyy е права за тази глупост защото хората уж не вярват, но в мислите им се върти дали наистина ще дойде краят на света. Признавам си, аз също сънувах предишната нощ края на света за това потърсих точно тук. Сънувах, че съм на някъква изоставена сграда с напълно непознати хора, но в съня си всякаш ги познавах. Не си спомням точно какво сме правили там, но изведнъж започна да вали дъжд много силно и земята се пропука и от там също почна да извира вода. Всички се разбягахме на горе по сградата борейки се да оцелеем. След това се озовах на друго място на някаква улица, а дайдат не спираше падаха блокове, малки деца плачеха около мен, но единстветана ми мисъл беше дали близките ми са добре. И след това потъна всичко и натам не помня. Явно тогава съм се събудила.
0
0
Flower
Flower
22.07.2011 02:30
И аз доста често съм сънувала Края на света, но не мисля, че има нещо страшно.
0
0
mihael4etyy
mihael4etyy
28.06.2011 15:04
Много хора вече сънуват края на света примерно сестра ми сънува края на света, но не като наводнение, а като нашествие на извънземни, аз обаче на съм го сънувала. Мисля, че сънищата за края на света се провокират от хората, които казват, че през 2012 всички ще умрем. На бас, че преди две години като никoй не знаеше за тази глупост, никoй не го е сънувал.
0
0
SAVET
SAVET
05.06.2011 17:20
Аз съм сънувала гласа на бог, може да ти се струва смешно или не, но аз си казвам самата истина, никога не съм сънувала гласа му, не съм го видял, само го чух и знаех в съня ми, че е той. Престанете да се молите на икони, прочети псалми 115 глава 3-4-5 стих от Библята. Когато го прочетеш, това от библята, аз ще ти пиша. Пак края на света идва, не четете библията. Вътре е писано само за миналото, не той има отговори за сегашното време, много малко остава. Когато госпожо или госпожице прочетете това, ще ви кажа напълно какво означава вашит сън. Успех.


0
0