Края на света

Края на света
Сънувах, че прочитам че ще се появят конници, които ще сложат началото на края на света. Това ми става интересно и когато майка ми излиза до магазина отивам с нея да и разкажа.

Тогава се появяват 4 конника. Не знам дали всички бяха трупове, но съм сигурна, че този който ни подгони и коннят му бяха трупове.

Хванах майка ми за ръката и започнах да я дърпам, за да избягаме и се скриваме в една горичка, където две пътеки се сливат в една и по средата им има дървета.

Когато конниците се събраха ги гледах през дърветата и на единият кон муцуната му се виждаше как се разлага. Те носеха саби и убиваха всички, които минаваха покрай тях.

Всички коне бяха кафяви. С майка ми успяхме да стигнем до блока, в който живеем. Там сестра ми беше заключила и когато ни отвори забеляза, че някой се е опитвал да разбие вратата.

От този момент на татък в съня ми, те двете сякаш не разбираха какво става и ако ги бях оставила щяха да бъдат убити.

Вечерта едни момичета от съседния вход дойдоха защото в тях са разбили вратата им. Първо дойде малката сестра, а после се появи много силен вятър и чувах гласа на голямата сестра, която звучеше като призрак заради вятъра.

Пуснах и нея и заключих вратата и забелязах, че и двете врати са започнали да се разбиват и търсех с какво да ги залостя. Всички легнаха да спят и аз отидох на терасата и видях как хора се опитват да избягат вечерта в една права редица. Тогава конници ги нямаше. След това се събудих.

Моля ви кажете какво означава този сън. Много се стреснах когато се събудих. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
jonita
jonita
06.09.2010 22:34
Тези 4 конници са Апокалипсисът. Сигурно наскоро си чела някаква статия, свързана с края на света и затова са ти се присънили. Няма страшно.
0
0