Края на света

Края на света
Снимка: sanovnik.bg
Сънувах, че прочитам че ще се появят конници, които ще сложат началото на края на света. Това ми става интересно и когато майка ми излиза до магазина отивам с нея да и разкажа.

Тогава се появяват 4 конника. Не знам дали всички бяха трупове, но съм сигурна, че този който ни подгони и коннят му бяха трупове.

Хванах майка ми за ръката и започнах да я дърпам, за да избягаме и се скриваме в една горичка, където две пътеки се сливат в една и по средата им има дървета.

Когато конниците се събраха ги гледах през дърветата и на единият кон муцуната му се виждаше как се разлага. Те носеха саби и убиваха всички, които минаваха покрай тях.

Всички коне бяха кафяви. С майка ми успяхме да стигнем до блока, в който живеем. Там сестра ми беше заключила и когато ни отвори забеляза, че някой се е опитвал да разбие вратата.

От този момент на татък в съня ми, те двете сякаш не разбираха какво става и ако ги бях оставила щяха да бъдат убити.

Вечерта едни момичета от съседния вход дойдоха защото в тях са разбили вратата им. Първо дойде малката сестра, а после се появи много силен вятър и чувах гласа на голямата сестра, която звучеше като призрак заради вятъра.

Пуснах и нея и заключих вратата и забелязах, че и двете врати са започнали да се разбиват и търсех с какво да ги залостя. Всички легнаха да спят и аз отидох на терасата и видях как хора се опитват да избягат вечерта в една права редица. Тогава конници ги нямаше. След това се събудих.

Моля ви кажете какво означава този сън. Много се стреснах когато се събудих. Благодаря предварително.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
jonita
jonita
06.09.2010 22:34
Тези 4 конници са Апокалипсисът. Сигурно наскоро си чела някаква статия, свързана с края на света и затова са ти се присънили. Няма страшно.
0
0