Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах началото на края на света

Сънувах началото на края на света

Сънувах началото на края на света
Първоначално сънувах, че бера и ям ябълки от едни дървета, които всъщност бяха джанки, бях весела и много се смеех. После сънувах началото края на света. Аз не бях там, но всъшност видях всичко.

В Калифорния, в една пещера се формирало водно торнадо, което се разрастна толкова бързо, че се превърна в опустошително за целия свят. Там се съживиха и страшни динозаври.

Изведнъж аз бях с най-добрата си приятелка в едно казино и търсихме работа, когато съобщиха, че настъпва потоп. Хукнах да бягам.

Тичах супер бързо из градските улици. Навън имаше много хора, спокойни, а аз им крещах да бягат, да се спасяват. Сякаш никой не ме чуваше или по - скоро не ми обръщаше внимание.

Стигнах до един много висок блок. От една от улиците вече се виждаше идващата вода. Опитах се да разбия входната врата и почти успях да вляза вътре, когато се появи едно момиче.

Тя живееше там, аз бързо и разказах за опасността и я подканих да се качим на последнея етаж /бяха над 20/, но тя спокойно отвърна, че няма страшно и отидохме в тях на 3тия.

Бяхме на балкона, когато изведнъж стана светло, а навън беше влажно сякаш беше валял летен дъжд. Тогава момичето започна да говори за края на света и извади умряла рибка малка, каза че тя била доказателство и имала мутация от по-големи риби в гените си.

Изведнъж започна да тресе все едно земетресение, но всъщност блока започна да се срутва в основите. Изпаднах в паника и тогава се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
luda_mlada
luda_mlada
21.07.2011 11:13
Е, да де, ако съм гледала някякъв филм преди това е ясно, но не съм. Идеята ми беше, ако някой може някак си да навърже значението на съня. Иначе аз също проверих, но половината неща е много лошо да ги сънуваш, другите е хубаво.
0
0
Моника Василева
Моника Василева
16.07.2011 14:00
Много филми гледаш:) И аз сънувам такива сънища даже по няколко на нощ, но и много обичам апокалиптичните филми и предсказания:)
0
1
някой
някой
15.07.2011 23:54
Може би трябва да си подбираш по-внимателно филмите, които гледаш.
0
0
desislava
desislava
15.07.2011 23:37
Може би си получила знак за нещо наближаващо.
0
0