Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах края на света

Сънувах края на света

редакция:
Сънувах края на света
Здравейте! Сънувах края на света. Ето какво сънувах. Сънувам, че отивам при братовчед ми да го видя какво прави и вече като си заминавам, излизам през вратата и всичко е наопаки.

И след това стана силно заметресение, всичко започна да се руши, пада и т.н. Аз се събудих, защото много се изплаших. Беше много реалистично. Събудих се изплашен и задъхан.

10 минути след съня не можех да се отърся от него. Много ви моля, ако можете, кажете ми какво означава това! Благодаря за вниманието.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Вил
Вил
Аз сънувах брутален кошмар,но за първи път толкова истински и болезнен в живота си!Аз бях гушнала бебенцето си и с майка ми и мъжа ми бяхме уж вкъщи и си говорехме.Изведнъж на небето се образува много красив лъч,облаците започнаха да се движат много бързо,а лъчът беше огромен,ставаше пръстеновиден.Изведнъж настана пълен мрак.Внезапно се чу силен удар и се потресох,реших да запуша уши и да затворя очи,ако случайно се случи нещо да усетя,колкото се може по-малко.Стисках бебчето си.Усетих приливна вълна,стра шен шум,викове,рев.Видях ослепителна светлина,а детето бавно се изплъзваше от ръцете ми...крещях,дишах очестено и се събудих.Не можех да повярвам,че е било сън.Бях благодарна,че е просто сън.Бебчето ми беше до мен и спинкаше спокойно и сладко.Гушнах си го силно.Сънувах го преди 1 час,но още не мога да заспя...
25.02.2013 05:51
5
виктор
виктор
как така само души и енергий
14.11.2012 08:00
Любомира
Любомира
Ако през 2012 се случи преминаването в следващото измерение, най-вероятно цялата материя около нас ще се разруши пред очите ни, телата ни ще изчезнат, ще останем само души и енергии
12.12.2011 22:59
dido stoilov
dido stoilov
Аз също сънувах нещо подобно. Сънувах как изведнъж започват да падат огромни топки от небето и разцепваха всичко и сънувах това няколко пъти. Беше толкова реално, че все едно е спомен, а не сън.
06.11.2011 19:44
The Indigo kid
The Indigo kid
Странно. Възможно ли е да има нещо вярно във всички тези сънища ? Защото, ако трябва да съм честна, сънувах края на света по почти същия начин. Е, разбира се, възможно е просто да сме гледали малко повече американски филми за голямото "БУМ". Но мисля, че има някаква вероятност във всичко това да се крие истина.
31.10.2011 20:14
Ана
Ана
И аз не знам какво става, но абсолютно същото нещо сънувах и аз. На работа съм и става земетресение, излизам от врата и на мястото, където работя не е останало нищо. На всякъде пустош, развалини и руини, а ужаса беше като от филмите за края на света.
30.10.2011 18:51
реалист
реалист
Човек не трябва да се захваща серозно за живота, така или иначе няма да излезе жив от него. Живейте така все едно е за последно, да не ви пука, ей това е най - важното.
30.10.2011 08:25
1
Izabel
Izabel
Да, колкото и странно да звучи аз съм го сънувала повече от веднъж. Не си го спомням добре, зщатото е от одавна, но единия път сънувах, че ни удря метероид и аз пътувам за Германия-нямам представа защо.
29.10.2011 01:10