Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Съвпадение с жената в съня

Съвпадение с жената в съня

Съвпадение с жената в съня
Преди време споделих история за една жена която сънувах на няколко пъти и всеки път страдах и плачех за нея,а ето и историята: http://story.sanovnik.bg/s-1036

Наскоро открих жена, многоприличаща на нея. Но тя не изглеждаше зле и не мисля, че се нуждае от моята помощ (както изразихте мнението си в предишната тема).

Но като се замисля съм виждала 2 жени, които приличат на тази от съня ми. Едната я познавах но не сме се виждали много отдавна. Може би преди около 5 години се засякохме и наистина не изглеждаше много добре, имаше си проблеми но не я попитах какви за да не прозвучи грубо.

Какво да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
И
И
23.10.2010 14:44
Жената надали е имала някаква нужда, а вероятно е било изпитание за теб. Кой супер беден ще подарява шапка, вероятно по-скъпа от помоща ти.
Вероятно е била богиня, която е проверявала дали заслужаваш нещо хубаво, което може да ти се случи в бъдеще. За това е знаела името ти. Това също обяснява, че така интензивно я помниш и мислиш, че е учителка. Нейната непоказана същност яко те е привлякла и за това не можеш да я забравиш.
Бъди себе си.
0
0
kati
kati
03.10.2010 05:12
Попитай я дали има проблеми, тя ще ти каже. Помогни и на теб Господ ще ти помогне. Може да е изпитание за теб.
0
0