Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Пророчество или съвпадение

Пророчество или съвпадение

Пророчество или съвпадение
Не знам от къде да започна. Аз съм обикновена тийнейджърка, която наскоро се сблъска със смъртта.

В началото на лятото, когато все още беше студено, бяхме решили с 3 мои приятелки да си направим първият плаж.

Това се случи на 05.06, падаше се петък и странно, но времето си беше доста хладничко.

Още ми е гадно като си спомня. Всичко беше нормално, въпреки времето и ледено студената вода. Ние решихме да скачаме от буните, просто за адреналин.

Трябва да отбележа, че преди това никога не бях скачала и не можех да плувам. Няколко минути наблюдавах как приятелките ми скачаха, защото нямах много смелост да ги последвам.

Но изведнаж в мен напираше някакво много силно чувство - ужасно много исках да скоча. Хванахме се с най-добрата ми приятелка за ръце, засилихме се и всички скочихме.

Само, че всичко се обърка. Забравих да си поема дъх при скока и скочих с отворена уста. Погълнах страшно много вода, но не спирах да се боря да изплувам нагоре.

Водата беше много студена и едва се движех. Приятелката ми ме хвана за ръка да ми помогне, но явно съм я потопила и в опит тя да изплува, ме потопи с краката си много по-надолу.

Незнам колко време е продължило това, но си спомням, че накрая дойдоха спасители и ме извадиха. Странното обаче беше, че предната вечер сънувах абсолютно всичко: как скачаме от буните, но в съня ми аз си удрям главата на камък и накрая ме спасяват.

Дълго време след случката не можех да спя. Докато задремя и сънувам как скачам и започвам да потъвам и да се давя. Страхувах се да заспя, затова бях будна в продължение на дни.

Но не издържах и отидох да ми леят куршум. И при това ми се наложи да отида няколко пъти при две различни жени, като и двете ми казаха едно и също, че съм била толкова близо до смъртта и съм голяма късметлийка.

И бяха прави - в този ден имаше само двама спасители на абсолютно целия плаж и по някаква случайност се оказаха в точния момент на точното място.

Сега продължавам да сънувам все същия сън, но вече не е чак толкова фрапиращо. Надявам се някой ден ще превъзмогна всичко, но ще ми е нужна помощ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
50
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Valentin Vulchev
Valentin Vulchev
23.12.2010 12:34
Здравей. Аз съм човекът, който може да превежда сънищатата ни. За това искам да имаме връзка за в бъдеще, за да мога да ти помагам. Скайпът ми e: Dairdis. И да това е било предупреждение от Господ, той знае всичко за всеки. И аз съм се убедил на 100 процента в това, от когато се занимавам със сънищата ни. И това, че си го сънувала няколко пъти след ужасяващата ти случка, той ти е го повтарял, за да те предпази и да почнеш да вярваш на сънищата на 100 проценат. И ако се интересъваш за мен, какъв съм и какви интереси имам, виж ме във facebook Valio Vulchev.
0
0
alex_S
alex_S
20.12.2010 21:51
Относно леенето на куршум, наистина помага. На мен лично ми олекна. Преди това редовно ме болеше главата и бях наистина много отчаяна, но след това всичко се оправи и отново гледах позитивно на нещата. Надявам се и на теб да ти е помогнало.
0
0
bibi_miro
bibi_miro
20.12.2010 17:19
Аз пък искам да те попитам за леенето на куршум, дали ти помогна. Питам защото скоро ми ляха и на мен. Интересно ми е как се чувстваш след това ? Знам ли ? Човек когато е уплашен и отчаян, вярвя в много неща и търси помощ. А относно съня ти, просто е било предупреждение, а ти не си обърнала внимание и може би наистина си се отървала. Всички сме били тинейджъри, но и за това всички си казваме, ако можехме да върнеме времето назад. Именно до грешките, които сме допускали. Желая ти късмет за напред.
0
0
Ели
Ели
20.12.2010 09:46
И на мен ми се случи същото, щях да се удавя, но една моя приятелка ме спаси. Почнах да се унасям. Знам как се чувстваш, но е много глупаво да скачаш от буните без да можеш да плуваш. Никога не поемай повече такъв глупав риск. А за съня, било е видение. Вслушвай се в ярките сънища, в които изпитваш всичко, научи се да ги разграничаваш, някои може да са със символи, при всеки е различно. Според мен на всеки може да се дава видение, стига само да знаят, че означава нещо и да се замислят. Аз съм имала и за хубаво и за лошо. Успех.
0
0