Съвпадение ли е

Съвпадение ли е
Здравейте! Става въпрос за една любовна магия, която направих преди две години. Магията беше с листа от роза и името на човека в сърце и се изгаряха.

Резултат от магията нямаше, но след година и малко въпросният човек започна да изпитва приятелски чувтства и интерес към мен, след като казах " обичам те"( не знам дали има общо).

Случайно ли е това или е свързано с магията ? Следващият въпрос е дали да продължа така ? Много я обичам, а не знам как да постъпя.

Искам да прекарваме повече време заедно и да бъдем повече една с друга. Дори и да повторя с друга магия, искам да е безобидна, за да не я нараня!

Вие, какво ще ме посъветвате?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
ще пострадаш
ще пострадаш
18.02.2013 15:56
Няма невредяща магия. Но рано или късно ще попаднеш на някой със защита и тогава... Връща се десетократно усилена. Помисли как ще се спасяваш.
0
0
Chaos
Chaos
14.10.2012 19:14
Не се занимавай с магии! Няма никакъв смисъл,видяла си го още от първия опит.Каквото трябва да се случи ще се случи.Ние не бива да се месим и да нареждаме какво трябва да се случва чрез магии,просто защото нямаме тези вселенски правомощия.Наистина няма значение дали е бяла или черна магия, магия ли е това означава чуждо енергиино вмешателство,промяна на човека,мислите му и енергията му.Подобна намеса обаче разваля баланса във Вселената и не е ясно по какъв начин би се възстановил и дали този начин няма да е вреден за вас.Просто продължавай да пробваш по нормалния и елементарен начин (свалката и директното разкритие на чувствата)най-вероятно ще има по голям,по-бърз и по-добър ефект от една магия. Успех! :)
0
0
Светлински
Светлински
11.09.2012 18:50
Бяла магия няма това знм аз
0
0
Morena
Morena
28.08.2012 15:22
Аз знам, че омагьосани хора с любовна магия умират до 7 години, ако не се развали магията.
Няма безобидна магия щом се намесваш във волята на хората.
0
0