Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Изключително станно съвпадение

Изключително станно съвпадение

Изключително станно съвпадение
Аз съм Рени, на 14, от Пловдив. Когато бях на 9, в един и същи ден починаха и двамата ми дядовци.

Когато се навърши една година от смъртта им, вечерта сънувах братовчед си (внук на единия ми дядо).

Сънувах го в една кола, с избодени очи. Аз извадих няколко пирона от очите му, но тогава изскочи мишка от устата му. Аз се изплаших и побягнах с пироните в ръка.

Нататък не помня какво сънувах, но като се събудих по ръцете ми имаше кръв. Обадих се на братовчед ми, той каза, че не се е случвало такова нещо и може да е знак от дядо ми.

В началото не вярвах, но след това все по-често сънувах същия сън, все по-ясен и по-ясен. От тогава насам за тези пет години, съня съм го сънувала повече от 100 пъти.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
жижожужа
жижожужа
19.11.2010 12:10
Здравей. Ти си писала и за историята с екскурзията в Гърция и бабата, която ви прокълнала там. Ами според мен е възможно (ако това в Гърция се е случило преди тази случка) да ти действа проклятието на бабата още. Надявам се да не лъжеш, защото с такива неща никога не трябва да се подиграваш.
0
0
nefertari
nefertari
22.06.2010 18:54
Рени, моля те да ми пишеш на скайп: kotenceto69999861. Ако мога ще ти дам някои съвети, които се надявам да ти помогнат. Моля те, намери ме.
0
0
Славица
Славица
16.06.2010 10:19
Здрасти Рени.
Съвсем случайно попаднах на твоя текст и го прочетох и наистина много се потресох, и затова и го разказах на майка ми. Тя ми каза, че и тя имала подобен опит с такъв сън. Когато забременяла с първото дете, тя го сънувала. Нейният вече починал свекър, който и казвал, че ще и вземе детето при него и чувствала, че някой ляга върху нея и я измъчва. Това нещо траяло все докато не се родила сестричката ми. Обаче за съжаление, бебенцето умира на трите седмици живот. Сънищата не са спряли и същото нещо се случило и когато забременяла с второ дете. И това дете умира още в майка ми. Когато вече са станали толкова лоши неща, някоя жена и казала на майка ми начин как да се спаси от тази напаст. Малко ще ти звучи гадно, но наистина ще ти помогне да се спасиш и да си възвърнеш мира: значи трябва да вземеш с една пръчка от тоалетната малко ако и на да намажеш малко, но да не се вижда на входната врата и всички други външни врати, доколкото имате повече и всички прозорци по мничко. По този начин ти ще му блокираш входа на духа или демона, който идва да те измачва. Съветвам те да го направиш това, преди да е станало нещо лошо както стана при нас. Желая ти много успех и да се спасиш.
П.С. Пиши дали ти помогна.
0
0
reninkaaa
reninkaaa
15.06.2010 21:26
Нямаше, освен кръвта по ръката ми, за която майка ми трърди, че съм се ударила в рамкана на леглото, докато съм спяла. Тя не ми вярва за нищо.
0
0
jonita
jonita
15.06.2010 21:15
Много плашещо, ако питаш мен. Но имаше ли последици или нещо по-необичайно след този сън ?
0
0