Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Два пъти сънувам Дявола

Два пъти сънувам Дявола

Два пъти сънувам Дявола
Вторият път ми се показа като глава на козел. Каза ми, че ако искам, може да постави света на дланта ми. Само трябва да го извикам.

Това трябва да направя в 00:00 часа. Трябва да се покача на хълм или хълмче, да прережа врата на някакво животно, да изцедя кръвта в някакъв съд. После да отпия от него и да произнеса думи със значение и на език, който не разбирам.

Мога да се похваля, че говоря перфектно испански, малко английски, доста добре руски и сръбски. Но тези думи не бяха на нито един от тези езици. Бих казал, че това е доста интересно.

A първият път, когато го видях беше нещо ужасно, но това остава за мен за сега.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Траяна
Траяна
13.02.2016 18:13
Не казвате на каква възраст сте. До 12г. момичета и до 13г. момчета са чисти пред Бога. В никой случай не следвайте това,което ви е казано. ЕДИНСТВЕНО ГОСПОД МОЖЕ ДА ВИ ЗАЩИТИ от тези същества !!! Казвам ви го от собствен опит. Тук можем да даваме съвети, но нищо не можем да ви помогнем - ЩЕ СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ЦЪРКВАТА !!! Но най-напред ще се консултирате със свещеник и ще направите изповед (преди Литургия) и ще вземете Св. Причастие !!! Трябва да се подготвите за това (да постите седмицата преди Причастието (свещенника трябва да ви обясни) При изповедта ще посочите,свои грешки, ако смятате, че имате такива, ще разкажете този сън и ще помолите Господ да ви прости и да ви помогне да ви избави от тези същества. Молитвата е СЛЕД Причастието. За ОГРОМНО наше съжаление, нашите 2 - 3 поколения сме доста отдалечени от Църквата и невежи в този смисъл. Това е единствения правилен път. Освен това - редовно молитви. Има готови печатни книжки "Молитвеник" в Църквите. Пак от личен опит разбрах, колко голямо е значението на молитвите. Много е сериозно това, което ви се е случило. Мен Господ ме намери с абсолютно срината психика. БОГ да ви БЛАГОСЛОВИ ! Когато вземете причастие, сте с Господ, но ще внимавате в поведението си. Ходете редовно на Литургия и можете по-често да вземате Причастие. ГОСПОД работи за това, да ни дава възможности - пречиства ни от грешките, помага, поправя наши грешки. Има едно правило в Църквата: Господ прощава всичко. Затова от него не се стахувайте. Но от тези същества - да !!!
Господ върши всичко по естествен начин - т.е. това, което ви поднася живота като възможности !
Нямате друг начин. Ако ви се случи по естествен начин да стигнете до нестинарски огън и усетите тръпка, не се колебайте да влезнете - това ви е защитата, а влизането - избавлението ! Успех ! В Я Р В А Й Т Е МУ - това е необходимо. Господ никога няма да ви изостави или да ви причини нещо лошо, ако редовно му се молите. На Земята няма такава ИСТИНСКА ЛЮБОВ, каквато е Божията любов. От вас се иска единствено Добро да мислите, говорите и вършите. И мислите трябва да са чисти. И на враговете си няма да мислите лошо. Никаква омраза, завист, злорадство, алчност. Както казваше една баба като бях дете, този свят е лъжовен. Не се поддавайте на провокиращи кавги. Успех!
0
0
Стефи
Стефи
10.11.2014 10:22
Тук се разказва само но никой не дава съвет как да се избави човек ,а това е сериозна и страшна тема,да се миеш 3пъти лицето не мисля че е ефикасно.Сатана атакува и подмамва хората (а още по усърдно атакува вярващите за ги рсзколебае,тези които се колебаят зс да им вземе душите те са по лесни,а тези които са се отрекли от Бог те са вече негови и някой преуспели хора с цената на душата си платили) всячески, начина е преди всичко като прави всичко ,грешно лошо и порочно ,,съблсзнително,желано и ЛЕСНО,,..Може да се явява както си поиска(дори като светъл ангел)важното е да отклони повече хора от Бога,тоеа е борба за души,защото знае че дните му са преброени,единстврнно четенето на Словото,общрнието с Бог и молитвата са решението и спасението,защото без това по зле става не по добре....Гонете го в Името на Исуса,...и казвайте ,,Този който е в мен(сеетия Божий дух)е по силен от този който е в света)...Но първо се постарайте да го придобиете този Дух Божий,чрез Словото и молитва,....след което ще сте победители Винаги,...Слава да е нс нашия жив Бог.
3
0
ДаниПани
ДаниПани
26.07.2014 05:24
Понякога сьнищата са нещо Като предсказване на бьдещето. Аз ведньж сьнувах как мама прави секс сьс гаджето си Като в реалния живот говореше че Никога няма да се сьбере с него. Сьнувах го на 4-5г. Няколко години по-кьсно те наистина правеха секс! Аз на твое място щях да се страхувам много но в сьщото време и да не вярвам все пак сьм на 11г. Понеже сьм 11г. не разбирам много добре как така да сложи целия свят на рьката ти!
0
1
Зетабета
Зетабета
30.01.2014 22:08
Е,коментриите спряха на 13 ката и,за да не предизвикваме съдбата,ще отбележа,че дяволщините,пъщините си нямат друга работа,щом се е присънил рогатия,като се събудите веднага станете и си измийте лицето3! пъти със студена вода и кажете'накъдето водата- натам и съня' преди това не бива да разговаряте с никой!И не забравяйте от време на време да прочететеОТЧЕ НАШ! Всичко е добре,когато свършва добре!Пупу,да нечуе дявола!
1
0
Yane82
Yane82
30.01.2014 16:26
Само вярата ще ти помогне,тя ще те пази от всякакво зло,дявола винаги избира по слабите за негови жертви,той може да ти даде всичко което пожелаеш на мига, за разлика от Бога който изпитва постоянно, не се страхувай от нищо... Бог е казал ела по близо приближи се, тогава и аз ще съм близо до теб... не спирай да вярваш...
3
0
Сараа
Сараа
04.10.2012 19:15
Аз също санувах дявола под формата на строен, бял мъж. Правеше мн лоши неща, на мен и на приятели.. Бягах от него страх ме беше :( и тои все от някаде се появяваше. Палех цигара, след цигара а само тя ме предпазваше тои да не идва отново. Бахти съня ..
0
0
noizefreak96
noizefreak96
20.07.2012 13:41
Ами аз когато бях на село,качих се в стаята си, загасих лампата и се опитвах да заспя, но ме гонеше чувство за вина, причината беше, че предадох един приятел. И точна преди да заспя, започвам да затварям очи и ми се престори че от прозореца се появи дявола аз подскочих и се уплаших, стаята беше тъмна и се чуваше вятърът отвън и тикането на часовника и как биеше сърцето ми силно. Опитах се да заспя отново и се обърнах към пода и тъкмо да заспя го видях отново и така продължи цяла нощ. На следващия ден едвам гледах бях много изморен.
1
0
няма значение
няма значение
06.06.2010 11:23
Сънищата означават по принцип това, което сме ние в действителност.
Сънувах гората, странна сграда, вечер, спях сам на едно легло. Един приятел ми викаше, но той не беше при мен. Когато отворих очи, в съня ми видях черния, на около 3 метра от мене. Това беше нещо много студено и необяснимо. След няколко секунди беше над мене, ухапа ме по дясната страна на лицето. Имах чувството, че ми взема душата и ме праща в друго измерение. Когато наистина се събудих, усещах болка по лицето. Няколко месеца не бях на себе си, пиех хапчета за успокоение, а бях само на 21 години. После започнаха да ми се случват все по странни неща мамка му. Не знам това някакво просветление ли беше или имам някакъв дявол в главата си, който не ме оставя да мисля трезво като останалите хора.
0
0