Сънувах дявола

Сънувах дявола
Здравейте, момиче съм на 17 години.
Преди ден сънувах нещо ужасно и ви моля за съвет.
Сънят започна така:

Имаше жена, която стоеше в някаква затъмнена стая, дойде един мъж и започнаха да спорят, той сочеше към някаква врата, а жената плачеше и му се дърпаше, но той не я пускаше и я стискаше силно. Всичко това беше като на лента, аз нямах никакво участие в съня си. След това той я блъсна от себе си и си отиде, а тя падна и продължи да ридае.

След това започна да се чува някакъв шепот, нежен, но страшен, сякаш се опитваше да утеши жената. Идваше от тази врата към която те сочеха. Жената стана от земята и изведнъж видях как тя затваря очите си, няма и помен от сълзи, и как на сянката и на стената зад нея, видях сянката на две рога върху главата и. Бавно започна да се приближава към вратата, очите и все още затворени, сякаш някой я наставляваше.

В следващия момент аз мога да видя и какво има от другата страна на вратата. Едно ужасно същество... ужасни, черни рога изкачаха от главата му, лицето му беше покрито с бяла окървавена маска, сякаш надраскана от нокти, ужасна самодоволна усмивка, тънко и високо тяло, отвратителни дълги нокти, които драскаха по вратата, и най-лошото... то гледаше право към мен и аз много добре даже и в съня си знаех, че това е дявола.

От другата страна жената се подпираше на вратата и сякаш се двуомеше дали да я отвори. Но в крайна сметка го направи. И чух ужасен смях... сякаш чувах хиена, но хиляди пъти по-злобно.

След това последваха няколко проблясвания какво точно става в тази стая, стотици жени и мъже, секс, кръв, разврат, сперма, трупове, беше картинка, която няма да забравя скоро...

Та това е моят сън, надявам се някой да е отделил малко от времето си и да ми каже какво може да означава това и какво да направя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
anoli
anoli
15.08.2013 21:28
Трябва да внимаваш с какви приятели общуваш. Това е предупреждение за теб. Ако не беше погледнала през вратата нямаше да видиш нищо от тези картини. Аз съм сънувала дявола два пъти и имах лоши случки в последствие.Трябва да отидеш на църква, да се молиш Господ да е близо до теб и да те пази. Вярвай в доброто и не позволявай на любопитството да те води, дръж на морала и човешките ценности.
1
0
ангелчето
ангелчето
02.12.2015 14:24
извинявай, какво ти се случи впоследствие, че аз миналата нощ също му сънувах главата и съм доста наплашена? :(:(:(
0
0
съвет
съвет
03.08.2013 12:58
Намали дрогата.
0
1
Поля
Поля
14.05.2013 22:52
Май сънуваш бъдещето. И аз съм така. Споко.
0
0
Анжел
Анжел
14.05.2013 21:15
Видяла си мечтата на всеки сатанист,но струва ли си за една оргия безброй години страдание.мен ако питаш каквото и да става се стреми да отидеш в рая,там са удоволствията,и то вечно ,за кратко страдание ,колкото да се опомниш.Какво друго да ти кажа,живота е пред теб,живей пълноценно.
0
0
Преслава
Преслава
03.05.2013 19:10
вземи си "капан за сънища" и кажи че не искаш да сануваш нещо приятно за теб това наистина помага
0
0
inranxan
inranxan
02.05.2013 16:30
много скоро много хора и двоики ще се изправят пред този проблем ти си сънувала бъдещето в окрупнен план
има план за лукаво чипиране на хората които ще бъдат превърнати в управляеми създания ,които ще се интересуват единствено от ядене и секс и така ще изгубят душата си
всичко това е подготвено и планувано от елита които са сатанисти и скоро ще започнат постепенно да налагат своя план първо ще наложат само електронни пари после които няма чип няма да може да пазарува и да комуникира със държавата нито да пътува и накрая насилствено ще чипират...търсете пророчествата има ги събрани просто ги потърсете...сайта се казва ОТ ИЗВОРА
1
0
ммм
ммм
02.05.2013 02:02
сънищата по принцип са вътрешните страхове и подсъзнания на човека :) мисля че е нормално за въздрастта ти,и аз съм имала подобни сънища през пубертета :)
0
0