Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Два пъти сънувах гробове

Два пъти сънувах гробове

Два пъти сънувах гробове
Здравейте!
Преди доста време сънувах, че излизам от апартамента си и понеже под нас има пенсионерски клуб, се запътих натам, но там бяха разположени два гроба и хората се бяха насъбрали около тях. Бяха съвсем нови със заоблена каменна плоча.

След време отново сънувах подобно нещо, но този път гробът беше пред апартамента на приятелката ми. Там стоеше майка и и аз я питах нещо, но тя се държеше грубо с мен, не мога да си спомня дали имаше някой друг там. Гробът беше същия като другите два в предишния ми сън.

Имате ли някаква идея какво може да означава? В апартамента на приятелката ми живее и баба и, която е много възрастна и вече не е с ума си. Дали е възможно да сънувам бъдеща гибел на хора в моя квартал. Като се замисля наскоро почина една възрастна жена в моя блок, също и в отсрещния( блока на приятелката ми). Дали има нещо общо?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
03.05.2017 17:10
Не, не, по-скоро обърни внимание на пръстта. Колкото повече е пръстта, толкова по - големи богатства ще получиш или ще намериш изгубени вещи. Ако сънуваш пресни гробове, значи че някой ще наруши думата, която е дал, няма да спази обещанието си, а ако сънуваш стари гробове, трябва да пазиш сърцето си.
0
1