Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах два пъти един сън

Сънувах два пъти един сън

Сънувах два пъти един сън
Здравейте!

Искам да Ви споделя за сън, който ме мъчи от много време и не знам как да си го обясня.

Като по-малък сънувах сън, в който аз и майка ми както се разкарваме по улицата изведнъж се озоваваме на някакво място. На това място тъкмо започваше апокалипсиса (сещате се типичната представа за апокалисис с изригнали вулкани, лава, огромни дълбоки пукнатини в земята и създания на мрака).

С майка ми започваме да бягаме подгонени от огромна змия и като Ви казвам огромна имам в предвид с глава голяма колкото двуетажна къща. Бягаме със всички сили, но змията ни настигна и отхапа на майка ми кръка след което тя падна и аз започнах да я дърпам, а змията се занимаваше с вече откъснатия крак (толкова огромна и се забави с един крак ).

И като тръгна отново да ни гони, майка ми извика да бягам да се спасявам и в този момент змията дойде и повлече майка ми да я "изяжда" и аз се събудих стресиран от тази гледка.

Наскоро сънувах отново същия сън, бях го забравил, но като го сънувах получих прочутото "Deja vu" и се досетих, че е стар сън и това не е единствения сън който сънувам за втори път.

Ако някой знае какво означава моля да каже. Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
magdalena
magdalena
08.04.2015 16:57
az ot skoro synuvam edin i syshti syn . mnogo si prava Vesi pod syznanieto kakvo ne pravi s uma taka i nishto ne se slucva zagrijen si ili pretisnen za nqkogo i synuvash no synishtata imat znacenie rano ili kysno pokazvat
0
0
веси
веси
10.08.2011 13:03
Сънят ти е наистина меко казано ужасен, все пак майка ти страда, гадно. Чела съм, че от сънищтата трябва да тълкуваш само това, което ти се е врязало в паметта. Аз самата също съм сънувала по два пъти един и същи сън, но мисля, че си е в реда на нещата. Все пак, веднъж минало през мозъка ти, то си остава като спомен в подсъзнанието, и когато да речем нещо си притеснен за майка си лесно е и логично да сънуваш това, което вече помниш. Попитай майка си, може да има някакъв проблем, и да не ти казва, но ти да усещаш интуитивно, или пък да гледаш много филми. Аз си падам по филми на ужасите и често на сън участвам в такива, просто някои хора сме по впечатлителни.
1
0
vikincitoo
vikincitoo
09.08.2011 22:36
Аз пък съм сънувала един сън по 5-6 пъти, но не си спомням сега какво сънувах.
0
0
Eli
Eli
09.08.2011 17:38
И аз така, един сън го сънувах 3 пъти и то за някакъв призрак и беше супер страшно.
0
1
hrisinka
hrisinka
08.08.2011 10:05
И аз съм като теб, като малка сънувах един и същи сън, но 3 пъти.
0
0
лора
лора
08.08.2011 09:48
Не мога да ти го разтълкувам, но ще призная, че имах един сън, който го сънувах много често, докато не станах на 6. Започнах да го сънувам от 3-4 години, но винаги когато бях на село.
0
0