Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо

Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо

Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо
Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо. Първия път беше към края на август. Сънувах, че с майка, брат ми и един приятел отиваме някъде. По - късно виждам как влизаме в механа, но аз влизам от друг вход.

Стара жена минава покрай мен и ми се усмихва, втори път минава покрай мен и ми казва: вземи си грозде (аз не обичам черно грозде), а тя ми предложи точно такова, отказах и, но тя повтори думите си.

Тогава вече си взех. Жената ме обви с ръката си и ми каза: прибери си четката за рисуване от мивката в двора. Усмихна се и изчезна. Тогава се събудих стресната от съня си защото наистина имах оставена четка на мивката в двора.

На сутринта се събудих с мисълта, че ми се яде черно грозде станах и си откъснах дори го изядох. Прибрах си и четката както ми каза жената. Втория ми сън е от днес.

Пак старата жена разминаваме се по някакъв стар път усмихна ми се и каза: червената запалка, която майка ти вчера те накара да и дадеш е на секцията отгоре. Когато се обърнах да я видя, вече я нямаше. И тази запалка наистина майка ме накара да и я дам, но не я намерих.

Какво означават тези сънища ? Сънувам, че трябва да направя нещо, което не съм успяла.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Михаела
Михаела
27.06.2011 19:37
Гадателката Диди ми каза, че някой е направил магия на дома ми два пъти. Тъмна жена е ръсила вратата и тази жена, която сънувам е моя пазителка. С чешмата иска да ми каже, че трябва да се пречисти с вода, а запалката означавала, че трябва да се прикади с дим. Но това не го вярвам много много. Знам само, че гроздето е неприятности, които вече имах и които продължават, а може би наистина имам пазител, който ми помага, знам ли. А наскоро в градината на двора ни имаше змия, но не беше смок и беше около метър и нещо дълга, няма как да се появи освен някой да я е оставил там. Чувала съм, че змиите носят нещастие, но за това вече не съм много сигурна.
0
0
ina
ina
26.06.2011 20:09
Гроздето означава нерви, неприятности, но не се тревожи, не е нещо страшно.
0
0
анонимка
анонимка
26.06.2011 19:43
Няма страшно, тя само иска да ти помогне с нещо, но имам чувството, че ще иска нещо и в замяна опитай се да я попиташ какво иска, защото не ми се вярва просто ей така да ти казва всичко това.
0
0
Михаела
Михаела
26.06.2011 18:13
Как да я отпратя ? До сега не ми се бе случвало да сънувам подобни неща.
0
0
olesq
olesq
26.06.2011 15:26
Мисля, че жената е дух на умрял и нищо не трябва да правиш. Отпрати я за да не тетормози или я попитай какво иска. Не се страхувай.
0
0