Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо

Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо
Снимка: sanovnik.bg
Два пъти сънувам възрастна жена, която ми казва да направя нещо. Първия път беше към края на август. Сънувах, че с майка, брат ми и един приятел отиваме някъде. По - късно виждам как влизаме в механа, но аз влизам от друг вход.

Стара жена минава покрай мен и ми се усмихва, втори път минава покрай мен и ми казва: вземи си грозде (аз не обичам черно грозде), а тя ми предложи точно такова, отказах и, но тя повтори думите си.

Тогава вече си взех. Жената ме обви с ръката си и ми каза: прибери си четката за рисуване от мивката в двора. Усмихна се и изчезна. Тогава се събудих стресната от съня си защото наистина имах оставена четка на мивката в двора.

На сутринта се събудих с мисълта, че ми се яде черно грозде станах и си откъснах дори го изядох. Прибрах си и четката както ми каза жената. Втория ми сън е от днес.

Пак старата жена разминаваме се по някакъв стар път усмихна ми се и каза: червената запалка, която майка ти вчера те накара да и дадеш е на секцията отгоре. Когато се обърнах да я видя, вече я нямаше. И тази запалка наистина майка ме накара да и я дам, но не я намерих.

Какво означават тези сънища ? Сънувам, че трябва да направя нещо, което не съм успяла.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Михаела
Михаела
27.06.2011 19:37
Гадателката Диди ми каза, че някой е направил магия на дома ми два пъти. Тъмна жена е ръсила вратата и тази жена, която сънувам е моя пазителка. С чешмата иска да ми каже, че трябва да се пречисти с вода, а запалката означавала, че трябва да се прикади с дим. Но това не го вярвам много много. Знам само, че гроздето е неприятности, които вече имах и които продължават, а може би наистина имам пазител, който ми помага, знам ли. А наскоро в градината на двора ни имаше змия, но не беше смок и беше около метър и нещо дълга, няма как да се появи освен някой да я е оставил там. Чувала съм, че змиите носят нещастие, но за това вече не съм много сигурна.
0
0
ina
ina
26.06.2011 20:09
Гроздето означава нерви, неприятности, но не се тревожи, не е нещо страшно.
0
0
анонимка
анонимка
26.06.2011 19:43
Няма страшно, тя само иска да ти помогне с нещо, но имам чувството, че ще иска нещо и в замяна опитай се да я попиташ какво иска, защото не ми се вярва просто ей така да ти казва всичко това.
0
0
Михаела
Михаела
26.06.2011 18:13
Как да я отпратя ? До сега не ми се бе случвало да сънувам подобни неща.
0
0
olesq
olesq
26.06.2011 15:26
Мисля, че жената е дух на умрял и нищо не трябва да правиш. Отпрати я за да не тетормози или я попитай какво иска. Не се страхувай.
0
0