Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много често сънувам Дявола

Много често сънувам Дявола

Много често сънувам Дявола
Може би сте забелязали, че вече пиша за трети или четвърти път. Но не знам какво да правя. Проблемът е в това, че прекалено често сънувам дявола.

Мога да кажа, че го сънувам през вечер. Сънищата си приличат само по това, че винаги иска да ме хване или вземе с него, иначе се различават по ситуации.

До сега винаги съм успявала да се измъкна понякога сама, понякога с чужда намеса. Дори веднъж сънувах Богородица. Тя ми каза да не се стархувам и, че ме пази, ама мене си ме е страх.

Всеки път когато сънувам този проклет дявол, като се събудя все едно влак е минал през мен.

Ако някой може да ми дадет съвет как да се отърва от този проклет дявол защото ми писна да ме преследва поне на сън, не мога да се наспивам и това страшно много ми се отразява.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Потребител#235501
И аз имам такива случаи с това същество! Но не баш да ми се явява в съня почти всяка нощ, ама и аз го сънувам поне в месеца един или два пъти и винаги ми се случват лоши работи след това. Макар, че съм сатанистка, но много мразя когато този дявол ми досажда в сънищата и просто след това събудя ли се се чувствам ем притеснена, ем смазана от валяк!!
0
1
Ели Граменова
Така и ще направя.
1
0
Поли
Поли
03.05.2011 23:04
Здравей Ели.


Много добре са те посъветвали Nia и arawen. Мисля, че би могла да им се довериш и в най-добрия случай да се възползваш от съветите им.
1
0
Ели Граменова
Прав си и аз смятам, че силната вяра ще помогне.
1
0
gergana
gergana
03.05.2011 12:00
И на мен ми се случваше преди извесно време, от малка възраст. Тайната е да разбереш, че не е по - силен от твоята вяра. Когато го срещнеш следващият път, покажи мy, че си по - силна от него. Не се страхувай, Исус ни закриля и неговата сила е по - голяма от черната.
2
0
Ели Граменова
Мерси.
0
0
Nia
Nia
02.05.2011 11:54
Здравей Ели.

Отиди на църква и нека ти четат Киприяновите молитви поне три пъти. Можеш да поговориш и със свещенник, на когото имаш доверие.
Не се страхувай, Бог няма да позволи да ти се случи нещо лошо.
1
0