Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах два пъти едно и също нещо в една нощ

Сънувах два пъти едно и също нещо в една нощ

Сънувах два пъти едно и също нещо в една нощ
Да започна от това, че сънувам как казвам на майка ми, че искам обеца на пъпа и тя, без да се замисля ми казва, че ще ме отведе да ми продупчат пъпа... питам момичето с което не можем да се гледаме "Как ми стои? " , а тя ми отговаря, че е добре.

След като ми продупчиха пъпа излязох навън и докато се разхождах, едно куче ми захапа якето и се събудих. Когато заспах, започнах да сънувам как отивам в салона на една позната, която е козметичка и тя на ново ми продупчва пъпа, а докато прави това, аз държа за ръката приятелка на това момиче, с което не се понасяме. Както и да е.. отново излязох навън и този път бях със бившите ми съученички. Докато се разхождахме в старото училище едно черно куче тръгна по мен. В реалността аз имам страх от кучета..

Когато кучето започна да върви по мен, аз отидох при приятелите си. Те ми казаха, че искат да се разхождат и ставайки едно от момичетата се изпищя, като видя, че кучето сe насочва към нас. В този момент аз и казах да се успокои, но кучето ми захапа потурите. Аз започнах да пищя и оглеждайки се разбрах, че няма кой да ми помогне, но в един момент пристигна един човек, който накара кучето да ме пусне.

Аз започнах да бягам и кучето ме настигна, но този път ми скочи с двете му лапи и все едно поиска да му дам приятелска целувка. Много ми е объркан съня и не мисля, че мога да го изтълкувам. Ако някой може или поне да се опита нека пише! :]
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати