Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънна Парализа (Да спиш буден)

Сънна Парализа (Да спиш буден)

Сънна Парализа (Да спиш буден)
Парализата е състояние, при което за известно време се губи мускулният тонус, но може да усетим всичко около нас, мозъка ни може да халюцинира или да сънува. докато сме будни.

Получавала съм парализи в продължение на няколко месеца като те не са били системни но сънувах постоянно кошмари. Една от тях беше смръзяваща, бях сама в нас, легнах да спя и след секунди усетих как тялото ми се носи, но не ми направи впечатление тогава чух как нещо ми шепне, отворих очи и пак не можех да мърдам, погледнах към отворената врата на стаята и видях нещо което ми спря дъха …

Стоеше в тъмното на прага на вратата и ме гледаше то беше много високо и слабо като ходеща сянка, протегна изсъхналата си ръка по стените на стаята чувах как си сурка ръцете по тапетите, аз бях в шок опитвах се да викам с цял глас, но сякаш нямах сили то застана в средата на стаята и ме гледаше в очите, то нямаше лице.

Пристъпваше бавно към мен, виждах как си спуска дългата ръка по завивките ми докато не стигна до ръката ми, исках да ме пипне за да се уверя че не усещам нищо и че това не е истина, то ме докосна и аз усетих ледената му ръка тогава вече си помислих че аз найстина съм откачила.

Затворих си очите от страх не исках да го гледам само чувах как диша сякаш беше точно под носа ми, то почна да говори на някакъв език много вързо, но сякаш говореха много хора в различен глас тогава аз извиках и всичко спря, станах от леглото ужасена от това което се случи.

Разбрах че трябва да си почина от ежедневието ми и да махна хора от живота ми, които ме напрягат или натоварват. След като го направих всичко се оправи и продължих нормалния си начин на живот.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати