Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Тя не спира да го сваля

Тя не спира да го сваля

Тя не спира да го сваля
Имам приятелка, която познавам от 8 години. Винаги сме се разбирали, но преди няколко месеца, може би 7, се запознах с едно момче. Много го харесвам, но се пада женкар. Та относно приятелката ми, и тя не си поплюва.

Обича да се занимава с повечко момчета, но досега не ми е правило впечатление докато не започна и с него. Пред мене му се натиска. Осъзнава че се дразня, но не спира!!!..Подлудява ме и това е всеки ден.

Най-лошото е, че уж и той знае. В една компания сме и интересите ни са еднакви. Четем едни книги за Езика на тялото и наистина ни помагат повече в областта с общуването и флиртуването и той трябва вече да се е досетил. Не само заради сигналите, а и защото сме излизали само двамата и мисля, че му показах, че имам интерес.

Казах й какво мисля за това, което прави дори се бяхме скарали, но аз не мога да се сърдя и се оправихме. Въпреки всичко тя продължава и то не само с него, а и с момчето, което една друга приятелка си харесва!!!

Ако можете да ми кажете как да постъпя, моля ви направете го. Защото вече останах без нерви. Благодаря предварително..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Вили
Вили
31.01.2014 12:12
Разкарай ги и двамата
5
0
мимето
мимето
31.01.2014 01:17
Разкарай кучката
3
0
p
p
27.01.2014 19:54
Мило мое ако приятелят ти обръща внимание на ласките й сбогувай се с него, ако е обратното същото направи с нея. Заеби един от тях просто няма смисъл...! Може би ти е много добра приятелка, но щом и играят очичките и се осмелява да сваля гаджето на най- добрата си приятелка дай и пътя и не се занимавай.
4
0
anka
anka
30.10.2013 14:11
Бии и шута на твойта така неречена "приятелка" няма истински приятели.Или може и да има но съсигурност тя не е една от тях.Не и позволявай да ти се качва на главата момичеее.
3
0
Melisa
Melisa
20.03.2013 14:07
Той е с 4 години по голям от мене и не, по-голям е от колкото си предположила, не искам да се уточнявам. Да вече се опитвам да го забравя, въпреки че ми е малко трудно, но ще се наложи. Вече има прекалено много уважение м/у нас (приятелско, а и като човек), за да има нещо повече, а и за да се подиграва с мен по-този начин.
0
0
Тали
Тали
20.03.2013 03:18
Зависи на каква възраст сте.На 16-17 сериозно момче е малко трудно,това си е истината.Може би не е заинтересован достатъно от теб и е доста разглезен от женското внимание,за това се държи така.Колкото се може повече жени да са зеслепени от неговто присъствие,но да не се обвързва с никоя,иначе ще е до там.Ако тя ти е приятелка на място,ще се мъчи да ти помогне да го заинтригуваш,дори и да е флиртаджийка както изглежда по думите ти.Моят съвет е да не се интересуваш от него,този тип момчета предимно се вълнуват от предизвикателства.И да обърнеш внимание на отношенията с приятелката ти,те са по-важни.Обясни й,че няма да търпиш повторно подобно отношение и че не може да се "пуска" на всеки около вас.И че определено това ще й донесе лоша репутация :)
1
0
julie
julie
16.03.2013 23:26
здравей, аз също се интересувам от езика на тялото напоследък, писах ти на лични. и при мен има някаква подобна ситуация, затова съвет от запознат като теб човек наистина ще ми е от полза. ще се радвам да ми отговориш :)))
0
0
Melisa
Melisa
15.03.2013 15:34
Отново благодаря за съвета, но проблема е, че не сме заедно, а само сме приятели и когато можем се закачаме(когато тя не е наблизо или момичето, което уж харесва)...Всичко е супер когато никой не се бърка между нас, но това е много рядко.!!.Веднъж бяхме аз, той и компания и въпросното момче взе че ме прегърна..толкова бях щастлива, но после го бутнаха и това беше за последно..;[[
0
0