Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънна парализа или нещо друго?

Сънна парализа или нещо друго?

Сънна парализа или нещо друго?
Здравейте! Не знам от къде да започна. . . Беше ноември миналата година, когато за първи път преживях "сънна парализа". Ако трябва да съм честна, когато ми се случи дори не знаех, че има изобщо такова явление (помислих, че има някакъв призрак), но се успокоих, като разбрах, че се случва и на много други хора. Това е нещо като нереално събуждане.

Беше толкова ужасяващо, помислих, че умирам- тялото ми беше парализирано, усещах, че се задушавам, исках да изкрещя, но не можех и за капак имах усещане, че някой ме дърпа за косата. Ето, случило се е ноември, а си го спомням все едно е станало вчера, толкова беше стряскащо всичко. Тогава си го обясних с това, че доста време не се бях наспивала, т. е. като някакъв резултат от преумора и стрес.

Тази година, обаче, започнаха да се случват и по-странни неща от сънната парализа. Понеже имам проблем със сърцето, цял живот си спя на една страна. Няколко пъти бях събуждана от НЕЩО, което като че ли ме дърпаше за ръката с цел да си сменя позата и да застана по гръб. (Осъзнавам колко абсурдно звучи, но е факт) При последният път, при опит за съпротивление от моя страна, отново усетих това задушаване и парализа на тялото. Как да си обясня това?

И тук, на всичкото отгоре, не свършва целият кошмар. Наскоро, отново по време на сън, получих доста силно главоболие, буквално все едно главата ми беше зашеметена на няколко пъти. Най-странното е, че като се събудих нищо не усещах вече. Да кажем, че е възможно да съм си притиснала главата по време на сън. Поне това е единственото логично обяснение. (Макар че не изглеждаше да съм я притиснала някъде)
Смятах да търпя още, но до днес, когато се случи най-странното от всичко. Събудих се от нещо като допир на ледена ръка на моята буза. Ужасяващо! (Пропуснах да напиша, че си спя сама в стаята. )

Никога не съм вярвала, че ще споделя подобна история тук. Какво да направя, за да спрат да ми се случват такива неща? Всичко това сънна парализа ли е или нещо ме преследва? Наистина тези истории вече много ми се отразяват на нормалното ежедневие - страхът да не се случи нещо и на следващата вечер често ме държи будна до много късно, а това пречи на работата ми през деня. Как да спре това и случвало ли ви се е нещо такова и на вас?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Алекс
Алекс
06.05.2017 14:50
Възможно е наистина да е дух, смисъл не казвам, че не може и да е сънна парализа - възможно е, но сънната парализа не се случва често, поне така съм чела. Ако често ти се случват такива неща, значи е по-вероятно да е дух. Може да е някой твой починал близък човек, не мога да кажа със сигурност. Това по-скоро ти сама трябва да го разбереш, наблюдавай знаците, може духа да иска нещо от теб и затова да те тормози.
3
9
Пламена M.
Пламена M.
03.05.2017 17:25
Виж, мисля, че имаш някакъв здравословен проблем, а не такъв с окултното. По-добре отиди на лекар и се прегледай.
5
17