Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Доведеният ми баща не спира да ми крещи и унижава

Доведеният ми баща не спира да ми крещи и унижава

Доведеният ми баща не спира да ми крещи и унижава
Здравейте! Както може би сте чели една моя история "Хора, не мога повече! " сигурно вече знаете , че живота ми е отвратителен. Проблемите с баща ми, а сега. . . излизат и труги ядове.

Както може би знаете, баща ми и майка ми са разделени и все пак майка ми го е превъзмогнала и от отдавна си има нов мъж. От този мъж, има дете, което ми се води брат и вече е на 2 и половина. Проблемът е обаче в мъжът:

Всеки път, прибирайки се от работа, ми изнамира да ми се развика за нещо (не отричам, че и аз правя бели, но напоследък спрях да правя изобщо бели, а той започва да е все по лош), а после, когато майка ми ми успокоява винаги казва, че някой го е ядосал (например) брат ми. Но напоследък все повече и повече разбирам как ме мрази и ми крещи за всичко. Поредния случай беше току-що:

Седяхме на масата и вечеряхме (картофки уеджис и риба, която обикновенно ям с лимон и сирене-знам, че не е хубаво да се яде риба и сирене, но от един път няма да ми стане нищо). Понеже нямахме лимон, бях сигурен че няма да е толкова вкусно, но започнах. Когато дойде момента да си боцна сирене, видях, че в чинията ми няма сирене.

Попитах дали може да ми дадат. А оня (мъжът) се развика. Потърпях малко и станах от масата. Седнах на дивана и започнах да играя на телефона. Той започна да се подиграва и да ме пита:

"-А искаш ли да ти дам 5 кила сирене, а? Ше можеш ли да го изядеш цялото? А? ! ". . .

Качих се в стаята ми и си останах там. Никой не е идвал при мен в стаята оттогава. Омръзна ми, хора!

Какво да правя?
Пишете коментари!
Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (23)

Изпрати
азити
азити
18.05.2015 12:29
Не е виновен той, а майката! Що за безхарактерна и тъпа майка - някой ще нагрубява детето ми, а аз ще мълча?! И аз имам втори мъж и дете от първия. От раз разбра, че няма да позволя и една дума срещу детето и много се съобразява - мъже много, а детето ми е едно!!!!! А ти не се впрягай много, след няколко години няма да го виждаш дори, ако не желаеш - просто това е временно и не си го слагай на сърце. Ако съм на тебе, ще вдигна скандал на майка си, а като започна работа, ще се отделя и няма да й се обаждам дори - дано да разбере.
6
0
samy
samy
19.10.2014 20:29
Ако мислиш че можеш да го надвиеш бой ако не докато спи ;)
2
0
Аз
Аз
14.09.2014 21:34
Ами майка ти е виновна.Ако беше една уважаваща себе си жена никога нямаше да постави един мъж пред детето си!!!За съжаление това се случва много често,не всеки мъж може да приеме другото дете и да го обича така както своето,но това по никакъв начин не оправдава грозното му поведение.Аз какво да кажа като моя биологичен баща се държи с мен така?.. Не съм нито доведена,нито заварена.Шанс.Не от всеки мъж става баща,нито от всяка жена - майка!!!
10
0
севи
севи
29.07.2014 09:14
ами това е много объркано просто той е лош човек

но не прибързвай
той е доста раздразнителен това е една от причините поради това той ти се е ядосал за сиренето тогава той не е трябвало да ти крещи но е бил прав

това което казваш че винаги си търси да се заяжда с теб не е вярно защото той е раздразнителен ти си правила бели и за това ти се е карал

ти си спряла но той е свикнал за това

ето и решението
опитай се да поговориш с него да се сближите кажи му че не искаш да ти секара кажи му че искаш да сте приятели кажи му че съжеляваш ако съм те раздразнила с нещо


той все пак е човек ще можете да се разберете

след това го прегърни

дано да съм ти помогнал пиши ако съм успял моля те
1
1
6ikalgruber
6ikalgruber
27.04.2014 21:21
Моят съвет е - избягвай контактите с него
3
0
6ikalgruber
6ikalgruber
27.04.2014 21:17
Според мен майка ти е попаднала на поредният идиот и не е трябвало да прибързва с 2-ро дете
4
0
Зетабета
Зетабета
19.03.2014 15:41
Здравей! В тези ситуации трудно може да бъде даден съвет или модел на поведение,защото всичко зависи от моментното състояние на дадена личност,нейната психолгия,потребности и изобщо характер....Трябва да се успокоиш и да осмислиш нещата около себе си,да бъдеш справедлив към себе си и най-вече честен пред самият себе си.Онзи,който ти се "пише брат", е твой брат,твоя кръв,имате една майка, и ще бъде един ден твой приятел,може да звучи смешно,но истината е,че в трудни моменти в живота и на двамата ще имате нужда един от друг.Опитай се да превъзмогнеш ревността,която изпитваш към майка ти и омразата към вторият ти баща,защото те са решили да закрепят връзката си с дете,т.е. с брат ти.Света на възрастните е сложен и объркан и трудно се помества в детските разбирания.почти е невъзможно.Осъзнай,че те обичат,защото ако не беше така,не се знае къде щеше да си сега и с кого.Никой не те мрази,не ти се правят забележки от омраза, а защото трябва да се научиш на много неща преди да можеш сам да разрешаваш проблемите си.Отношението към теб не е различно,ако това беше баща ти,биологичният ти баща,също щеше да те учи и да ти потупва дупето за непослушание.Това е света на възрастните...Обичай брат си,майка си,вторият ти баща също обичай,той се грижи за теб,докато продължава да го прави,трябва да му благодариш в душата си.Когато даваш любов,ще получиш любов,с други думи,каквото посееш-това ще пожънеш.Всичко добро ти желая!
4
3
севи
севи
29.07.2014 09:15
извинявай но проблемът не е ли с баща и?

тя не се оплаква от брат си!
2
0
mimi321
mimi321
18.03.2014 21:56
Мило момиче, покажи му, че не искаш да воюваш с него. Покажи му или му кажи, че искаш да живеете в мир и разбирателство. С някои хора не се получава. Дано настъпи мир във вашето семейство. Успех
0
0